Svar på fråga!

Anonym: mamman har flyttat till Atlanta?
Svar: om du försätter att följa novellen så kommer du få ditt svar! :)
Tack för att du följer min blogg!

xxRonja

kapitel 14 påväg! :D

Hej hej!!
Nu har jag börjat på kapitel 14 :D
Men jag måste hjälpa min syster att måla våran familj... :/ fml..
jaja kommer nog inte hinna skriva något imorgon för jag ska klippa mig sen ska jag ha utväcklingssamtal... Hatar att ha det.

Take care and god bless!

xxRonja

Annything is possible- kapitel 14

Senast:
På sjukhuset:
- När får jag åka hem!? frågade jag igen.
- Jag vet inte men antagligen snart sa Sara. Samma svar som föra gången jag hade frågat. Jag hatar att vara på sjukhus. Mitt ben var brutet så de hade gjort något sen gipsat det. Jag skulle få gå på krykor i några veckor. Men det kanske kunde bli månader om de inte läkte som det skulle. Jag hatar att just jag ska vara så enormt klumpig.
- Hej igen Rebecka nu har jag skrivit ut dig så det är bara att åka hem sa docktorn som hade fixat med mitt ben. Jag nickade tacksamt och tackade för hjälpen sen körde Justin hem oss. Sara hade ju följt med i Ambulansen. När vi kom hem stod det en silvrig bil där. Vi klev ur bilen och jag tittar chockat på personen som står där och väntar på oss.....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            
                      
Jag kunde inte röra en muskel i min kropp. Vad gjorde hon här? Jag orkade inte mer..
- Justin kan vi åka igen? frågade jag med en låg röst. jag tror inte att hon hade sett oss så jag tänkte att vi kunde fly. Han tittade på mig sen på kvinnan som står ett par meter ifrån oss.
- Varför? vem är det? frågade han och tittade på mig. Jag suckade och gömde mig backom bilen. Sara och Justin följde efter.
- Jag orkar inte förklara jag vill bara inte träffa henne. sa jag och tittade menande på Sara hon nickade.
- Men jag kan ju gå till henne och säga att du inte är hemma. sa hon och tittade på mig sen på Justin.
- Ja men vart ska jag sova? Jag tror inte hon kommer ge sig i första hand. sa jag och tittade på henne genom bil rutan.
- Du kan ju alltis sova hos mig sa Justin helt plötsligt. Jag tittade på honom och tänkte lite.
- Ja det kan jag ju. Men jag vill vara til besvär. sa jag och tittade på honom.
- Nej då det är okej! sa han och log sitt sneda leende som jag älskade. Jag nickade och vände mig på Sara igen.
- Säg till henne att jag inte är hemma och ring mig när du har pratat med henne. sa jag till henne.
- Ja det ska jag! sa hon, sen kramade hon mig och gick mot huset. Jag följde henne med blicken och sen vände jag den mot Justin och log.
- Ska vi dra? frågade jag och hoppade in i bilen. Han nickade till och gick till andra sidan av bilen.
Jag tittade ut genom fönstret på kvinnan som nu stod och pratade med Sara. Jag suckade och tänkte inte mer på henne. Justin startade bilen och körde iväg.

Jag visste inte vart vi var men det var väldigt snygga hus här.
- Är vi framme snart? frågade jag otåligt. Han skrattade och svängde in på en uppfart.
- Ja nu är vi framme shawty! sa han och blinkade mot mig. Jag skrattade till och klev ur bilen. Sen gick vi in i det strora huset och Justin visade mig runt lite snabbt. Huset var helt undebart! Det sista Justin visade var hans rum. Det var ganska enkelt. En stor säng med vita/svarta täcken, ett svart skrivbord med en datror på och några böker, en soffa med en tv framför, en bokhylla med priser och lite filmer. Det hängde en Sen hade han ett ganska stort badrum med en stor dusch, en toa och såklart ett handfat.
- Är du hungrig? frågade han efter ett tag. Jag tittade på honom och log.
- Nja, typ. sa jag och han log mot mig. Han räckte fram sin hand och jag tog den. Sen drog han med mig ner för trappan och in i köket. Sen tog han fram b.l.a mjöl, ägg, mjölk och jordgubbar.
- Vad ska du göra? frågagde jag nyfiket.
- Pannkakor sa han och blinkade mot min innan han började med smeten. Jag reste mig upp för att leta efter tallrikar. Jag hittade dem på mitt andra försök. Sen tog jag fram två glas och gafflar och knivar. Sen satte jag mig ner igen och tog upp min mobil. Parfekt, just när jag hade tagit upp mobilen ringde min den. Det var Sara.
- Hej! svarde jag.
- Hejsan svejsan! Hon sa att hon skulle vänta här i natt på dig. sa hon och jag suckade.
- Jaha! och det är okej eller? Hon kan ju sova i mitt rum antar jag..
- Ja, klart det ät okej.. men ska du inte träffa henne? frågade hon. Jag visste att hon ville att jag skulle lösa det här.
- Jo men inte just nu! jag har just bruit benet och orkar inte med henne just nu.
- Okej jag fattar! men nu kommer hon ner igen vi hörs sen! puss o kram sa hon och la på innan jag hann svara. Jag klickade in på twitter för att kolla läget jag hade väldigt många mentions.
'' Leave Justin alone bitch!! or I will kill you!'' '' Your a slut and your not even pretty'' '' you don't desarve to live!!''
Jag bara satt och läser igenom dem. Jag kände hur det högg till i magen och att ögonen fylldes med tårar. Jag hade försört allt. Jag svalde klumpen i halsen och där med mina tårar. Men det var försent Justin hade redan vänt sig om.
- Vad har hänt? frågade han och kom fram till mig. Jag suckade och skakade bara på huvudet och gav honom min mobil. När jag var säker på att jag kunde kontrollera mina tårar kunde jag prata igen.
- Men det är inget att bry sig om Justin så struta bara i det. sa jag när han läset i genom vad de hade skrivit till mig. När han läst en stund tittade han på mig med en ledsen minn.
- Nej det är inte okej! sa han och reste sig upp.
- Men jag fattar hur de känner, men de tror att vi dejtar... sa jag långsamt. Han tittade på mig och sen tog han upp sin mobil.
- Då ska jag fixa det rycktet. sa han och skrev något. Jag antog att han var inne på twitter.
- Bra, för vi är ju bara vänner eller hur? sa jag med en frågade blick. Justin lyfte blicken från sin mobil och tittade på mig. Sen öppnade han munnen för att säga något men stängde den igen. Jag hoppades att han skulle säga nej.

Justins perspektiv:

- Bra, för vi är ju bara vänner eller hur? sa hon och jag tittade upp. Var vi bara vänner? Jag gillar henne verkligen men... Jag öppnade munne för att säga nej men ångrade mig så jag stängde den igen. Jag studerade henne och log.
- Jag vet inte vad vi är men om någon frågar är vi vänner sa jag och jag såg hur det lyste i hennes ögon.
- Okej! ähm Justin? pannkakorna... sa hon och peckade mot spisen. Jag vände mig om och såg att pannkakan i stekpannan var helt svart.
- shit! aja vi har så det räcker sa jag och slängde pannkakan i soptunnan. Sen satte jag fram tallriken med alla pannkakorna. Vi åt och hade det kul. Jag vet inte hur länge vi satt där och skrattade och pratade, men efter ett tag tittade jag på klockan var redan 23.
- Klockan är mycket och tyvärr måste jag jobba imorgon. sa jag och suckade. Hon tittade också hur mycker klockan var.
- Ja oj! tiden går fort när man har roligt! sa hon och skrattade, jag stämde in. Sen tog vi bort allt ifrån bordet och gick upp på mitt rum.
- Justin en fråga vart ska jag sova? frågade hon. Det hade jag inte tänkt på..
- Ähm jag vet inte, jag kan ju sova på soffan eller något. sa jag och såg hur hon tänkte på något.
- Nej du ska få sova i den egna säng jag kan sova på soffan sa hon och var på väg ut ur rummet.
- Eller sover vi i min säng. sa jag långsamt. Hon stannade om vände sig om.
- Ja det går ju också sa hon och log sitt leende. Jag log tillbaka och hämtade ett till täke plus en till kudde som hon skulle ha.
- Förresten vart är Pattie? frågade hon helt plötsligt.
- Hon är hos en kompis och kommer inte hem förän om några dagar. sa jag och hon nickade. Sen tog hon imot kudden och täket. Vi bäddade i min säng så vi kunde gå och lägga oss. Sen tog jag fram ett par shorts som jag brukade sova i. Jag drog av mig min tröja och kände Beckas blick. När jag fått av mig min tröja tittade jag på Becka som stod och stirrade på min mage.
- You see something you like? frågade jag och blinckade. Hon blev röd i anskiktet.
- Ja det klart sa hon och blickade. Sen gick hon in på toan. Då tog jag av mig mina byxor och tog på mig shortsen. Jag hade gärna bara sovit i mina kalsonger men man vet ju inte hur tjejer reagerar på det. Jag skrattade åt tanken. Sen tog jag upp min mobil och loggade in på twitter.

Beckas perspektiv:
- You see Something you like? frågade Justin och jag tittade upp från hans mage till hans anikte, jag kände att jag blev röd i anskitet.
- Ja det klart sa jag och blinckade. Sen gick jag in på toan för att ta bort mitt smink. Om det nu fans något kvar. Jag gick in och låste dörren, sen tittade jag på tjejen i speglen. Hon såg blek och trött ut. Jag satte på kranen och tog kallt vatten i ansiktet. Sen satte jag upp mitt hår i en hästsvans och kom på att jag inte hade något att sova i. Så jag öppnade dörren igen.
- Justin kan jag låna en av dina tröjer som jag kan sova i? frågade jag och han tittade på mig och nickade. Sen gick han till sin gadrobb och tog ut en svart tröja där det stod SWAG i olika färger. Jag log och drog av min mitt linne. Jag visste att Justin tittade på mig men jag sa inget. Sen tog jag på mig tröjan över min bh. För jag ville inte ta av den just i natt. Sen drog jag av mina shorts och gick och la mig brevid Justin som nu hade lagt sig igen.
- God natt nu då! sa jag och la mig bekvämt på min sida av sängen. Jag låg med ryggen åt Justin så jag såg inte honom.
- God natt Shawty! viskade han i mitt öra. Jag rös och kände att han la sig ner igen. Jag log och stängde ögonen. Jag hörde hur Justins andetag blev tygre och att han kröp närmre mig. Han hade somnat, så jag slappnde av och inte långt efter somnade jag också.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JA! Kapitel 14 here you go! :D
Vad kommer hända med Becka och Justin?
Och vem är tjejen som inte Becka vill träffa?

Kommentera!

xxRonja

Annything is possible- kapitel 13

Senast:
 - öhm, stör jag? frågade någon. Jag vände mig om och skrattade ännu mer. Där stod Sara med ett chockat ansiktsuttryk.
- Nej nej! sa jag och reste mig upp. Justin reste sig upp och tittade mot Sara.
- Hon ger sig aldrig va? sa han och studerade mig med sina undebara ögon. Jag kunde inte titta på honom för då skulle jag bara fasta igen. så jag tittade på Sara. Sara suckade och skakade på huvudet och gick in igen, jag gick efter henne, och kände att Justins blick i ryggen. Jag gick upp på mitt rum för att bytta kläder.
Jag sprang upp för trappan och gick in på mitt rum. Jag gick in i badrummet för att ta av de blötta kläderna. Jag hängde upp dem på en lina, jag drog av mig bikinin och hängde upp den också. Sen satte jag på mig en lila bh med matchande trosor. Jag hörde att någon kom upp men brydde mig inte. Men sen öppnades mig dörr. Jag vände mig hastigt om , jag blev röd i ansiktet..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 


Där stod Justin i bara badshortsen som han hade haft på sig. Jag som bara stod där i min bh och trosor...
Justin blev också lite röd om kinderna. Jag stirrade på hans mage... Hur kunde han ha sex-pack? Han märkte inte att jag tittade.
- Oj shit förlåt! sa han och vänder sig om. Jag skrattade åt honom och satte på mig ett linne och en kjol.
- Justin det ät lungt, du har ju sett mig i bikini det är liksom samma sak sa jag och ställde mig framför honom. Han log och nickade.
- Sara sa att jag kunde hänga mina kläder i ditt badrum sa han och tittade frågande på mig.
- Ja men det klart, men jag har tagit upp nästan hela badrummet sa jag och visade honom vart badrummet var. Han hängde upp sin blötta/leriga tröja och fixade till håret i speglen. Jag skrattade och satte mig på sängen med min mobil. Jag loggade in på twitter och skrev: Chilling out whit some friends! #MuchLove
Jag retweetade några och kollade runt lite. Jag kollade mina followers som bara hade blivit fler. Jag följde några av dem och svarade på några mentions.
- Vad gör du? frågade Justin och jag hoppade till. Han skrattade åt mig och satte sig brevid mig.
- Sluta skrämma mig hela tiden! sa jag och tittade så allvarligt jag kunde.
- Haha, jag gör det inte med mening sa han och ryckte på axlarna.
- Haha! jag kollade runt lite på twitter sa jag och låste min mobil och reste mig upp.
- Jaha! har det hänt något speciellt? frågade han och kollade roat på mig. Jag visste att han hade gjort något frågan vad var det han hade gjort..
- Nej inte direkt. Men mina followers stiger enormt. sa jag och försökte att inte möta hans blick.
- kul för dig! sa han och jag tittade upp och tyvärr möte han min blick direkt. Jag stirrade in i hans choklad bruna ögon ännu en gång. Det känndes som om vi var de enda kvar på jorden. Allt runt om kring oss försvann. Det verkade som om han inte vill släppa min blick eller så jävlandes han kanske bara med mig. Jag försökte dra bort blicken men lyckades inte. Men tills slut ringed min mobil och räddade mig.
- Hello! svarade jag med en nervös röst.
- Hejsan! sa Jonas så fort jag hörde hans röst sken jag upp. Jag kände Justins frågande blick. (tänk på att hon pratar svenska nu, lite förvirrande jag vet..) Jag ställde mig upp och gick fram och tillbaka i rummet. Jusin tittade ner i sin iPhone och gjorde något.
- Oh! What´s up? frågade jag. Han skrattade åt mig.
- Nja inte så mycket! Men hur är det i Atlanta? frågade han när han skrattat klart.
-  Jodå, det är bara bra! sa jag och tittade på Justin. Sen vände jag blicken mot mitt fönster.
- Det är ju bra det! Du hör inte av sig så ofta, man kan ju tro att du har dött eller något. Jag skarttade åt honom så högt att Justin ryckte till och tittade upp sen på mig. Han log och vände blicken mot sin mobil igen.
- I´m very much a live sa jag och skrattade. Jonas skrattade nu med mig.
- Jo, jag har ju fattat detta nu. sa han och skrattade ännu mer.
- Du, ähm har du hört något från min mamma? frågade jag långsamt. Varför frågade jag äns det?
- Becka... Hon bor inte kvar här. Jag kände ett hugg i magen.
- Vart är hon då? frågade jag.
- Jag vet inte... Hon flyttade någonstans med den där killen. sa han. Varför bryde jag mig äns? Hon struntade mig bara hon hade en kille i sitt liv. Jag fick ingen som helst uppmärksamhet ifrån henne. En gång hade jag till och med slagit ner en kille i skolan. Mamma skulle komma och pratad med rekton men nej hon sa att det var okej. Hon skällde inte äns på mig, hon gav mig igent straff. Men när jag var mindre tog min moster hand om mig mest. Mamma bara lämnade mig där och kom och hämtade mig kanske en månad efter. Men nu när jag entligen hade flyttat ifrån henne så bryr hon sig? OMG jag orkar inte med henne. Jag ska inte tänka på henne jag ska bara leva mitt liv.
- Okej, men vi hörs brow! sa jag men fortsatte att tänka lite på det där med mamma.
- Ja, vi hörs sis! Glöm inte bort mig nu! Sa han och skrattade.
- Nej då! Hur skulle jag kunna glöma dig? sa jag och skrattade.
- En annan kille kanske kommer in i ditt liv.. sa han långsamt. Då kom jag på att han var kär i mig. Fan... Jag tittade på Justin och tänkte att det var redan försent att oroa sig för just det med kllar. Jag vände mig mot fönstret igen.
- hmm.. Kanske det men jag måste dra nu ha det bra! sa jag och la på så snabbt jag kunde. Jag vände mig mot Justin men då var han precis framför mig. Han stod max 5 cm ifrån mig. Jag kunde inte andas. Han tittade på mig och log. Jag log tillbaka men lyckades inte särskilt bra. Jag vände bort ansiktet och puttade till Justin lätt i axlen.
- Hey! sa han och knuffade ner mig i min säng. Jag landade på ryggen och skrattade.
- Oh so you wanna play that game? sa jag och reste mig upp. Justin tittdade på mig och skrattade sen sprang han ut ur mitt rum och ner för trappan. Jag sprang efter så snabbt jag kunde. Shit vad snabb han var. Jag letade först i köket där var ingen. Jag letade på hela nedervåningen men ingen Justin. Sen jag ut på backsidan... Där stod han med vattenslagen och Sara stod vi kranen. Jag öppnade munnen för att säga NEJ! Men jag hann inte säga något innan Justin sa till Sara att sätta igång den. Jag blundade och kände hur det kalla vattnet sprutade på mig, Jag vände mig och så jag kunde öppna ögonen. Jag sprang mot dem, det var inte så lätt att springa medans man fick vatten på sig. Jag trillade och jag kände hur benet vred. Sara reagerade snabbt och stängde av vattnet och sprang fram till mig.
- Shit! hur gick det? frågade hon och kollade orligt på mig. Justin var nu också framme hos oss.
- Det gör skit ont! sa jag och peckade på mitt ben.
- Kom vi lägger henne på en av stolarna sa Justin och tog upp mig i sin famn. Jag kände hans spända muskler och tänkte inte på benet alls. Justin la ner mig på en solstol medans Sara ringde en ambulans.
- Varför måste jag vara så klumpig... sa jag långsamt så gott jag kunde. Smärtan i benet var fruktansvärd.
- Jag kommer snart sa Justin och gick in. Jag tittade efter honom. Jag grät inte för jag kunde helt enkelt inte gråta just nu. Justin kom tillbaka med en is- påse.
- Här har du sa han och la den på mitt ben. Jag skrek till men kontrollerade smärtan igen. Sara kom tillbaka med två killar. De hade med sig en bår som de la mig på. De frågade många frågor innan vi åkte iväg.

På sjukhuset:
- När får jag åka hem!? frågade jag igen.
- Jag vet inte men antagligen snart sa Sara. Samma svar som föra gången jag hade frågat. Jag hatar att vara på sjukhus. Mitt ben var brutet så de hade gjort något sen gipsat det. Jag skulle få gå på krykor i några veckor. Men det kanske kunde bli månader om de inte läkte som det skulle. Jag hatar att just jag ska vara så enormt klumpig.
- Hej igen Rebecka nu har jag skrivit ut dig så det är bara att åka hem sa dockorn som hade fixat med mitt ben. Jag nickade tacksamt och tackade för hjälpen sen körde Justin hem oss. Sara hade ju följt med i Ambulansen. När vi kom hem stod det en silvrig bil där. Vi klev ur bilen och jag tittar chockat på personen som står där och väntar på oss.....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vem är det som står där? Nyfiken? ja vänta då till nästa kapitel!! :D
Vad tyckte ni?

Kommentera!

xxRonja

Ser inte

Hej hej! Jag funderar på att lägga ber bloggen.. Det värker inte som om ngn läser den och jag kan inte se statistiken för att det är helt cp... Så om du läser och följet bloggen skriv en kommentar!! :) <33
Tack i förhand, god bless you!
xxRonja

Annything is possible- kapitel 12

Senaste:
Sakta vände jag blickan mot publiken. Jag svalde, och tittade ut över arenan. Den var enorm! Den var helt full så det var väldigt många där. Jag tittade på några tjejer som stod nära scenen. De hoppade upp och ner och sjöng med Justin. De hade Justin tröjor och det stod JB i deras pannor. Sen hade de lite Justin Bieber smycken. Jag vände blicken mot Justin igen och då gick han mot mig igen. Han kramade mig igen. Sen viskade han:
- Vi ses sen! sa han och sprang iväg. Jag log och dansara hjälpte mig ner ifrån stolen. Jag gick av scenen med den stora buketten med rosorna. Jag möttes av en tjej med brunt hår.
- Hej jag är Pattie Justins mamma. sa hon och stäckte fram handen. När hon sa mamma tänkte jag på min mamma som sökte en assistent. Och så kom jag på att jag hade tagit hennes nummer..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
         (han ska ha en tröja på sig)

- Hej du har kommit till Hanna Johansson, jag kan inte svara nu så lämna ett meddelande. Samma gammla mamma då... Hatar den telefonsvararen, jag hade hört den så ofta nu som jag kunde den utantill. Jag hade försökt att ringa det nummret en gång. Jag hade ju kvar mammas privat nummer... Jag slog in det och tryckte på ring.
- Hallå det är Hanna. Svarade hon. Jag kunde inte säga något jag stod som förfrusen.
- Hallå?
- Ehm hej mamma. sa jag långsamt.
- Rebecka? sa hon långsamt och lät namnet sjunka in.
- Mamma det är jag sa jag lungt.
- Hur kunde du lämna mig här! Utan att säga hejdå? sa hon och nu var hon näst in till arg.
- Ehm.. Du skrev lappar till mig varje dag sen hittar jag dig i köket och då sitter du och hånglar med någon snubbe! Och vet du vad jag kommer ihåg att du gjorde lika dant mot PAPPA!! Så fråga inte hur JAG kunde lämna mig. Skrek jag i örat på henne. Hur kunde hon äns fråga det! Jag ångrade att jag hade ringt henne.
- Jag... jag vet inte vad jag ska säga... stamande hon fram, jag hade fått henne mållös. Bra!
- Jag orkat faktiskt inte prata med dig mer. Hejdå mamma vill du mig något måste du sluta leka med din nya pojkvän och släppa din röv hit! sa jag, mamma var påväg att säga något men jag la på. Jag pustade ut och la mig på sängen. Jag orkade inte med att bråka med någon just nu. Jag ville bara sova, men jag måste duscha först. F*n...
Jag tog en sanbb dusch. Vattnet brände mot min nakna hud. Jag tog en handduk och virade den runt min kropp. Jag satte på mig en slapp t-shirt och ett par mjukis shorts. Jag var precis på att krypa ner under täcket när dörren öppnades.
- Vill du ha något att äta innan du sommnar? frågade Sara. Jag suckade och reste mig upp igen.
- Visst sa jag och gick ut ifrån mitt rum med Sara i hälarna. Jag åt en skål med Yoghurt och drack ett glas med juice.
Sara studerade mig medans jag åt. Tills slut tyckte jag det var lite ireterrande.
- Förlåt men varför tittat du på mig? frågade jag och tittade lite surt på henne.
- Jag vet inte vad det är men det är något som är fel. Vad är det? frågade hon och tittade på mig. Jag fattar inte att hon alltid ser när något är fel. Jag suckade och berättade om samtalet med mamma.
- Men hon älskar ju dig var det första som Sara sa när jag var klar.
- Ja det kanske hon gör men hon visar inte det... sa jag och tittade ner i min tallrik.
- Vad tror du hon kommer göra då?
- Inget antagligen. Hon har sitt jobb och sin nya pojkvänn. Så hon kan bara ha det bra där hemma medans jag är här och inte tänker mer på henne.
Sara var påväg att säga något men jag hann före.
- Men nu ska jag gå och lägga mig så ses imorgon. sa jag och dukade av min talkrik och mitt glas. Sen gick jag upp på mitt rum och somnade direkt.
Jag vaknade av att något lös på mig. Jag öppnade ögonen och fick solen rakt i ögonen. Jag drog genast täcket över huvudet och vände mig åt andra hållet. Jag tittade på klockan. 8.00.. Varför vaknade jag alltid tidiigt?
Jag suckade och satte mig upp i sängen. Sen gick jag till gadroben och satte på mig en turkos bikini. Över bikinin hade jag ett vit linne och ett par shorts. Sen gick jag ner för att äta frukost.
Jag tog fram lite saker, sen åt jag lite av varje. Jag städade undan efter mig och gick ut till poolen. Jag tog fram en handduk och la mig på en solstol. Jag satte på musik och somnade.

- Rebecka? frågade en välbekant röst. Jag öppnade sakta ögonen och blinckade innan jag kunde se vem det var.
- Justin? sa jag och tittade frågande på honom. Han skrattade åt min reaktion.
- Vad gör du här? frågade jag.
- Vet du ens vad klockan är? frågade han och blinkade. Hur länge hade jag sovit igentligen?
- ehm jag vet inte...
- Klockan är snart tolv. sa han och satte sig i stolen brevid mig. Jag tittade på honom, jag var fortfrande lite förvånad...
Sen satt vi bara där ett tag. Men snart kom jag på att jag skulle strata upp ett nytt spel.
- Justin kan du hjälpa mig med en sak? frågade jag.
- Ja, visst sa han och log. Jag log tillbaka.
- Kan du skruva på vattnet där borta? frågade jag och peckade mot kranen.
- Varför då? frågade han och såg misstänksam ut.
- Jag måste vattna blommorna sa jag och peckade mot blommorna. Han nickade och reste sig. Jag tog upp splangen och riktade den mot blommorna. Han skruvade på vattnet och det började komma ut på blommorna. Sen kom han fram till mig. När han stod brevid mig backade jag ett steg och riktade slangen mot honom. Han reagerade direkt. Vattnet strömade ut på han, jag skratttade åt honom.
- Rebecka!!! Nu ska du få... sa han och gick mot mig. Jag såg så rädd ut jag kunde och gick baklänges, fortfarnade med slangen riktad mot honom. Han var nu blött över allt och vattnet sprutade fortfarande på honom. Sen kände jag att någon tog imot ryggen. Fan jag hade kommit fram till husväggen. Han log och var nu bara en halv meter ifrån mig. Jag visste att jag kunde fly. Han kom närmre och du ståd vi så nära varandra att jag kunde känna hans andedräckt. Jag släppte slangen och smet under hans arm. Sen sprang jag till kranen för att stänga av den. Men jag hann inte så långt innan jag kännde något kallt mot ryggen och huvudet. Jag var träffad. Jag fortsatte att springa mot kranen men snart kännde jag hur vattnet slutade komma. Jag vände mig och så fort jag hade gjort det kom Justin och fälde mig till marken. Jag landade på ryggen med honom över mig.
- Jag vann sa han och skrattde.
- phuu!! gjorde du ju inte! det är inte över ännu Bieber! sa jag och puttade bort honom från mig. Jag reste mig upp och tog upp en hand full med lera.
- becka du skulle bara våga sa han långsamt och tittade på leran. Jag log lekfullt mot honom.
- Ohh, jag vågar! sa jag och kastade den på hans tröja. Han suckade och skrattade sen. Jag skrattade med honom. Men jag visste att han skulle hämnas så jag kastade mig över honom. Jag satte mig på hans mage och höll fast hans händer. Han tittade chockat på mig men sen brast han upp i ett leende. Jag skrattade åt honom.
- Jag vann Bieber! sa jag och tittade på honom. Han granskade mig.
- Kanske denna gången men det är inte över ännu! sa han. Jag skrattade åt honom och han försökte se sur ut men lyckades inte.
- öhm, stör jag? frågade någon. Jag vände mig om och skrattade ännu mer. Där stod Sara med ett chockat ansiktsuttryk.
- Nej nej! sa jag och reste mig upp. Justin reste sig upp och tittade mot Sara.
- Hon ger sig aldrig va? sa han och studerade mig med sina undebara ögon. Jag kunde inte titta på honom för då skulle jag bara fasta igen. så jag tittade på Sara. Sara suckade och skakade på huvudet och gick in igen, jag gick efter henne, och kände att Justins blick i ryggen. Jag gick upp på mitt rum för att bytta kläder.
Jag sprang upp för trappan och gick in på mitt rum. Jag gick in i badrummet för att ta av de blötta kläderna. Jag hängde upp dem på en lina, jag drog av mig bikinin och hängde upp den också. Sen satte jag på mig en lila bh med matchande trosor. Jag hörde att någon kom upp men brydde mig inte. Men sen öppnades mig dörr. Jag vände mig hastigt om jag blev röd i ansiktet..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amanda ta och chilla va? xD här har ni nästa kapitel, och jag ber verkligen om ursäkt!! förlåt för att det dröjde så! Men nu är det klart så hoppas ni tycker om det ;) <3

Kommentera!
xxRonja
-

Svar till en kommentar...

Manda: jag håller på att skriva sötis :) hahha ta det lite lungt xD <3 <3

Försöker...

Hej hej! OMG förlåt... Jag är tydligen jävligt dum i huvudet.. Men men, jag har ju glömt bort att skriva på nästa kapitel
:( förlåt förlåt förlåt!
Jag ska börja skriva på det förhoppningsvis idag :/

xxRonja

Annything is possible- kapitel 11

Senste:
 - Vadå? frågade jag och tittade på henne. Hon vände blickan mot mig och skrattade.
- Haha! det är en överrsakning, då kan jag ju inte säga det sa hon och skrattade.
- Nej det klart sa jag och stämde in i hennes skratt. Vi bestämde oss för att åka hem till oss och slappa lite. Catlin sa inget mer om överraskningen. Vi solade och badade tills vi var tvunga att äta något. Jag kollade i kyllen där fanns ett packet med korv. Jag tog ut det och en stekpanna. Jag kokte mackaroner till det och dukade fram för fyra. När maten var klar sa jag till de andra och vi åt o skrattade. Efter maten hjälpte Catlin mig att duka av medans Sara duschade och Christian hade åkt hem för att duscha och skulle hämta nya kläder till Catlin. Som hon skulle ha på sig sen ikväll. Catlin hjälpte mig välja kläder och jag gjorde mig igårning medans jag gjorde det hade Chris kommit med Catlins kläder så hon var också klar. Sara var nästan klar. Sen tog vi Catlins bil och åkte iväg.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
Bilturen tog typ 30 min, men jag hade sovit nästan hela vägen. Vi körde in vid en arena och till backsidan av den. Jag såg att någon stod och höll en dörr. Catlin prkerade 5 m från dörren och gick ut. Jag tittade efter henne och tittade back på Sara och Christian.
- Vet ni vart vi är? frågade jag och tittade frågade på dem. Sara skakade på huvudet.
- Jag vet vart vi är sa Chris och log elakt. Jag räckte ut tungan till honom och öppnade min dörr. Nu såg jag vem det var som stod och höll upp dörren. Jag frös till is och sittade på Sara som nu kommit fram till mig. Hon såg lika förvånad ut som jag. Det var Usher som i Usher! Jag gick fram till dörren där han stod.
- Hej du måste vara Becka sa han och tog min hand i sin.
- Ja det är jag det sa jag och log. Han släppte min hand och hälsade på Sara också. Det såg ut som om hon skulle spricka. Jag gick in och kom in en korridor. Jag gick efter Catlin som sotd och väntade på oss.
- Kommer ni eller? frågade hon och viftade med handen.
- Ja vi kommer! sa vi samtifdigt. Vi började gå efter henne. Christian sprang förbi oss och in i ett rum bara några meter framför oss. Jag tittade chockat på honom och följde efter honom in i rummet. Där fannas en soffa och lite kläder. Man kunde höra musik komma från någon stans i byggnaden.
- Ni måste byta tröjor sa Catlin och räckte fram en lila t-shirt till mig.
- Okej men varf... började jag.
- För att ni ska passa in i publiken. avbröt hon mig och log. Jag fattade ingeting, Sara fattade tydligen inte heller.
- Vart ska vi pyta om då? frågade Sara och tittade sig omkring i rummet.
- Ni kan gå in dit sa hon och peckade på en dörr. Vi nickade och öppnad dörren. Det var som ett omklädnings rum. Med en stor spegel och kläderhängare. Lite hyllor där det stod en tom flaska vatten. Jag drog av mig min tröja och satta på mig den som Catlin gett mig. Jag stirrade på tröjan i speglen och skrattade. Sen fattade jag vad det var vi skulle göra.
- Sara vi är på en Justin Bieber konsert sa jag och peckade på min tröja. Hon hade satt på sig sin också. Men hennes var snart men Justins anskite på. Min tröja var lila och man kunde nästan se hella Justin.
- Haha! ja jag fattar det nu sa hon och peckade på sin tröja och skarttade. Jag skarattade med henne och satte upp mitt hår i en hästsvans. Tur att jag hade på mig jeans shorts idag. För det skulle antagligen bli väldigt varmt att stå i en arena full av tjejer som hoppar upp och ner hela tiden.
'' Knack Knack''
- Är ni klara frågade Catlin innan hon öppnade dörren.
- Ja vi är klara svarade jag och öppnade dörren åt henne. Jag log mot henne och hon studerade mig från top till to.
- Bra den passde sa hon och log mot mig. Jag började skratta åt henne. Jag kan inte fatta att vi är i Justins omklädningsrum. Undrar vart han är...
- BECKA jorden anropar becka! sa Sara och viftade sin hand framför mina ögon och avbröt mina tankar.
- Ja förlåt... tänkte bara på en sak. sa jag och rodnade.
- Haha! men nu drar vi ut i publiken. sa hon och drog med oss ut igen. Jag hörde att musiken blev strakare och jag hörde skrik. Vi kom ut i en full satt arena. På scenen var det bara några dansar. Vart var Justin? Sen såg jag att alla fansen tittade uppåt. Jag tittade upp och där satt han i ett hjärta.

''I always knew you were the best
The coolest girl I know
So prettier than all the rest
The star of my show

So many times I wished
You'd be the one for me
But never knew it'd get like this
Girl, what you do to me

You're who I'm thinkin' of
Girl, you ain't my runner up
And no matter what
You're always number one

My prize possession, one and only
Adore you girl, I want you
The one I can't live without
That's you, that's you

You're my special little lady
The one that makes me crazy
Of all the girls I've ever known
It's you, it's you

My favorite, my favorite
My favorite, my favorite girl
My favorite girl''


Jag hade i och för sig aldrig hört låten förut men jag sjöng med så gott jag kunde i den sista refrengen. Tjejerna skrek och skrek. Jag trodde att mitt huvud skulle spricka. När justin kom tillbaka på scenen började han sjunga en låt jag kände igen. One less lonely girl. Jag log när jag fick ögonkontakt med honom. Jag fattade inte hur han hittade mig bland alla fansen. Men det gjorde han. Nu skrek alla ännu högre.
- Becka kom lite. sa en man jag inte kännde igen.
- jaha okej, men vem är du? frågade jag och tittade undrande på honom. Han log snabbt och svarade.
- Jag är Scooter, Justins manager sa han och sträckte fram handen. Jag tog den och log.
- Men kom nu. sa han och drog med mig genom publiken. Jag kunde inte göra något annat än att följa med. Vi gick tillbaka samma väg som vi gick ut. Men sen svängde vi inte någonstans där jag inte varit. Han lede mig upp till en svart trappa. Jag hörde musiken väldigt tydligt nu. Jag kunde se ett väldigt starkt ljus.
- gå ut dit sa han och peckade mot ljuset. Jag tvekade och tittade osäkert mot ljuset. Sen gjorde jag som han sa. Det kom några killar och '' hämtade '' mig. Jag följde med och insåg genast att jag var på scenen. Jag fick sätta mig på en pall mitt på scenen. Jag hörde hur tjejerna skrek ännu högre när de såg mig. Jag skrattade till. Jag tittade efter Justin men hittade inte honom. Men sen kom de där killarna fram igen till mig och peckade åt höger. Jag vände huvudet dit, och där var han. Han gick imot mig. Han tog imot en stor bukett med rosor men fortsatte att gå mot mig. När han kom fram till mig gav han mig rosorna och kramade mig. Jag log och kramade tillbaka. Jag märkte inte äns att han hade sjungit. Jag hade bara fokuserat på Justin inte på alla i publiken för om jag tänkte på det skulle jag förmådligen spy eller något. Jag har en enorm scen skräck. Han släppte taget och började dansa lite. Jag fortsatte att titta på honom. Jag hörde alla tjejerna skirka och Justins undebara röst i högtalarna. Jag ville verkligen inte kolla ut över publiken men jag kunde inte hålla mig. Sakta vände jag blickan mot publiken. Jag svalde, och tittade ut över arenan. Den var enorm! Den var helt full så det var väldigt många där. Jag tittade på några tjejer som stod nära scenen. De hoppade upp och ner och sjöng med Justin. De hade Justin tröjor och det stod JB i deras pannor. Sen hade de lite Justin Bieber smycken. Jag vände blicken mot Justin igen och då gick han mot mig igen. Han kramade mig igen. Sen viskade han:
- Vi ses sen! sa han och sprang iväg. Jag log och dansara hjälpte mig ner ifrån stolen. Jag gick av scenen med den stora buketten med rosorna. Jag möttes av en tjej med brunt hår.
- Hej jag är Pattie Justins mamma. sa hon och stäckte fram handen. När hon sa mamma tänkte jag på min mamma som sökte en assistent. Och så kom jag på att jag hade tagit hennes nummer..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Så här har ni kapitel 11 :) hoppas ni tycker om det! :D och sorry för sen uppdatering :/
Love u <3 ;) xx

xxRonja god bless

Påväg!

Hej hej! Nu har jag börjat att skriva på nästa kapitel blir Antagligen klar fredag eller ngn gång i helgen! Men troligen så kommer det ut på natten till lördagen. För då är jag uppe till 00 för att kolla på Austin Mahone på Ustream! Och innan det brukar jag alltid skriva ett kapitel :) så stick inte utan stanna kvar och vänta lite till bara :) <3
God bless
xxRonja
Ps. Det är Austin på bilden :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3353035/images/2012/pic_193978818.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3353035/images/2012/pic_193978818.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3353035/images/2012/pic_193978827.jpg" class="image">

Tyvärr...

Tjenare! Jag kommer försöka att skriva kapitel 11 men jag har prov i so/sv på fredag och ett till prov i engelsk på måndag. Men jag ska försöka få ut det så snabbt som möjligt :) tack till er som läser! Men jag skulle uppskatta fler kommentarer!
Och sprid gärna bloggen till dina vänner :)
xxRonja

Annything is possible- kapitel 10

Sensate: 
- Vadå? frågade han och skrattade.
- Du lät så uhm förvånad. Han är en stor pop artist sa jag och skrattade mer.
- Haha jag märkte det, men hur känner du honom? frågade han och skrattade lite till.
- Jag träffade honom på flygplanet, vi byte numer och nu är han och hans kompis Christian här och äter pizza sa jag.
- aha men jag vill itne störa vi hörs sen då gullunge sa han och vi la på.
Kväll en gick. Och vi hade jätte kul vi åt upp nästan hela pizzan sen satte vi på en film. Jag satte mig brevid justin och han la armen om mig och jag somnade. Jag vaknade av att någon smälde till. Jag tittade upp och såg att någon slog till någon på filmen. Alla hade somnat så jag stängde av filmen och satte mig brevid Justin igen. Jag la ner mitt huvud mot hans axel och somnade nästa driekt igen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
(ni kan klicka på bilderna så att de blir större ;) )
Jag vaknade av att någon petade på mig. Jag orkade inte öppna ögonen så personen fortsatte att peta på mig. Till slut blev jag så irreterad att jag öppnade min ögon och tittade sur på personen.
- Äntligen vaknade du! skrattade Christian och tittade roat på mig.
- Ja, och bara så att du vet är du enormt jobbig ibland sa jag och tittade på honom med en halv sur minn.
- Haha! det vet jag redan min syster påminer mig varje dag sa han och skrattade ännu mer. Han gick ut på baksidan, jag reste mig upp och kollade mig runt i rummet. Jag var ensam såklart... Jag gick upp på mitt rum och duschade. Sen satte jag på mig ett par jeans shorts, ett svart linne och tog mina svarta solglasögon och mitt korthalsband. Sen blåste jag mitt hår tills det var torrt och gick ner till de andra. Jag hittade Sara i köket. Hon hade dukat fram frukost.
- Kan du gå ut coh säga till killarna att det är frukos eller det är kanske inte frukost längre. sa hon och tittade på klockan. Den var 10:40. Jag nickade och gick ut för att hämta killarna. Jag hittade dem vid poolen. Justin låg med sin mobil och Christian solade och lyssnade på musik. Så jag tänkte hämnas på honom. Han blundade och låg på magen. Jag smög fram till honom och lyfte upp honom. Han tittade gensat upp men han inte säga så mycket innan jag slängde i honom i poolen. Jag skrattade och hörde hur Justin skrattade med mig. Jag vände mig mot honom och såg att han filmade.
- Upp på youtube? frågade jag och skrattade.
- Ja det klart! Alla måste få se det här. sa han och skrattade lite till innan han började klicka i runt på sin mobil.
- Ja juste det är ' frukost' sa jag och slängde en blick på christian som fortfarnde var i vattet och stirrade på mig.
- Haha! skrattade jag och gick in igen. Jag kände ut Christans blick brände i ryggen på mig. Jag visste att det inte var över ännu men jag visste att han inte skulle göra något. Han skulle antagligen skicka någon annan på mig. Jag gick in i köket och satte mig på stolen mitt i mott Sara. Justin kom in efter mig och Christian kom inte långt efter.
Justin satte sig brevid mig och Christian brevid Sara.
- Jaha hug in sa Sara och tog en pankaka och la den på son tallrik. Jag tog en pankaka och tog lite sirap på den. Jag älskar SIRAP!!
- Du vet att det inte är över än sa Christian med pankaka i munnen. Jag skrattade åt honom.
- Nej men jag vet att du inte kommer vinna över mig, så jag tycker vi ska avsluta det här. sa jag och tittade roat på honom.
- ALDRIG! Men du har en poäng, visst vi avslutar det. sa han tyst och började äta igen.
- Då får jag väl hitta någon annan.. sa jag och tittade på Justin. Han filnade mot mig.
- Oh! jaså lycka till, har du inte hört att jag är prank- kungen? frågade han och skrattade.
- Ohm nej men har inte du hört att jag är prank- drottningen? frågade jag roat. Han tittade frågade på mig och jag började genast skratta. Sara skrattade med mig. Han visste inte vad han gav sig in på.
- Jaså.. Men jag tror inte du vet vad du ger dig in på shawty. sa han och tittade på mig med sina undebara ögon. Jag tittade genast ner på min tallrik för att inte fastna i hans ögon igen.
- Men jag tror att det är du som inte vet vad det är du ger dig in på. sa Sara och blinkade mot mig sen flinade hon mot Justin. Hon visste att jag var en jä**l när det gällde sånt här.
- Hahaha vå får väl se sa han och skrattade lågt. Jag log för mig själv och tog en till pannkaka.

Senare
Jag och Sara bestämde oss för att åka ner till stan för att shoppa. Justin skulle jobba så han kunde inte följa med, men Chris skulle följa med. Han tog med hans syster Catlin som också följt med hit till Atlanta. Jag hade aldrig träffat henne förut men jag kännde ju knappt Chris eller Justin heller. Vi skulle åka runt 13 så jag hade en timme på mig att gör vad jag ville. Så jag gick först in på twitter, och såg att jag hade över 2000 nya följare. Jag tappade hakan och kollade lite mentions. Det var så många och de bara strömade in. Jag kollade Justins senste tweets. Och såg att han hade nämt mitt namn och att han följde mig. Så jag följde honom tillbaka. Sen såg jag även att Christian följde mig så jag följde honom också.
Time for shopping whit @YouKnowSara. Btw the game is on ;) #SWAG
Jag flinade när jag skrev det sista. Hoppades Justin såg min tweet. Direkt när jag skickat den så fick jag ännu fler mentions. Jag suckade och loggade ut. Hur kunde ja få 2000 följare över bara en natt? OMG that´s crazy... Jag bestämde mig för att kolla in lite jobb. Jag visste inte alls vad jag vill bli. Jag sökte runt innan jag hittade något intressant. Jag kilckade in på det och ångrade mig genast. Det var en sida om min mamma. Hon sökte en assistent. Men vad gjorde hon i Atlnata? Jag hade inte träffat henne på några veckor nu. Jag hade aldrig kännt igen henne om jag inte sett bilderna. Hon hade färgat håret. Liksom hur kan någon förändras så snabbt? Jag såg ett numer och slog in det på min iphone. Jag var på just påväg att trycka på ring. Men jag ångrade mig och sparade bara nummret och stängde av datorn. Jag gick ner till Sara, men jag mötte henne i hallen hon hade på sig en söt vit kläning och ett par svarta pumps.
- haha jag var just på väg upp för att säga att vi ska åka nu sa hon och skrattade. Jag skrattde åt henne och gick och satte på mig mina vita convers.
- Men jag läste ju dina tankar och gick ner. sa jag medans jag satte på mig mina skor. Sen tittade jag på henne och log. Hon besvarade leendet med ett sött leende. Sen öppnade hon dörren och gick ut. Jag låste och hon statrade bilen. Vi åkte till ett shopping centrum. Jag ringde till Chris för att se vart de var.
- What´s up? svarade han. Jag skrattade åt honom.
- What´s down? frågade jag och Chris brast genast ut i skaratt.
- HAHA! Den var ju bra skrattade han.
- haha! Jag vet, vi är påväg nu så vart är ni? frågade jag och skrattade lite tyst.
- Vi är nästan framme. Vart är ni? frågade han när han slutat skratta.
- Okej men då ses vi snart! sa jag och log.
- Det gör vi sis!
- Jag trodde jag var din syster
sa en röst som jag inte kännde igen.
- Ja men hon är snällare än dig Catlin... sa han och skrattade jag hörde att Catlin också skrattade så jag stämde in.
- Haha okej men vi ses snart då! sa jag och vi la på. Vi körde ungefär i 10 min sen såg jag ett stort shopping centrum. Nu ska vi shoppa loss! Tur att jag precis fått min sista lön från mitt föra jobb plus mitt branbedrag. Men jag kommer bara handla det jag verkligen behöver.
I shopping centrumet:
Vi gick in igenom en sån där grej som snurrar. Kommer inte ihåg vad det heter men... Jag såg genast Chris som stod och larvade sig med en tjej. Det var antagligen Catlin hans storasyster. Vi gick fram till dem och Chris gav mig en kram.
- Tja! sa han och kramde mig. Jag skrattade och kramade tillbaka.
- Hej jag är Catlin, Christians syster sa hon och sträkte fram sin hand mot mig.
- Hejsan jag är Becka eller Rebecka sa jag och tog henne i hand. Sen gjorde hon samma sak med Sara.
- Vart vill ni gå förts? frågade Catlin och kollade på mig och Sara.
- HEM! sa Chris och tittade upp i taket. Catlin gav honom en sur minn.
- Men åk dåååå! sa hon och blängde på honom.
- Ja det kan jag väl men jag ska träffa Kevin och Josh här så jag måste stanna. sa han och kollade först på sin syster sen på mig. Hon bara himlade med ögonen. Vi började gå mot en butik och Sara köpte ett par jeans short och ett linne. Jag blev väldigt kär i en tröja. Det var en magtröja. Och jag älskar magtröjor. Det stod 84 i rosa på framsidan. Sen var den vit förutom att ärmarna var gråa. Jag köpte den och blev riktigt nöjd med mitt köp. Men jag köpte en till magtröja och ett par nya jeans. Plus en snygg väska. När vi var klara gick vi och fikade. Jag bästellde en latte och en lite tårta. Vi hade jätte kul och skrattade jätte mycket.  Helt plötsligt ringer Catlins mobil.
-Hallå? Jaha när då? Ja visst jag kan fråg... Jaha haha okej det ska jag inte. Men när? Okej. Men ses sen haha juste ses bro! Hon tittade på oss och log.
- Ikväll ska ni följa med på en överrasknig sa hon och log förnurligt. Vi tittade på henne och såg alla väldigt nyfikna ut.
- Vadå? frågade jag och tittade på henne. Hon vände blickan mot mig och skrattade.
- Haha! det är en överrsakning, då kan jag ju inte säga det sa hon och skrattade.
- Nej det klart sa jag och stämde in i hennes skratt. Vi bestämde oss för att åka hem till oss och slappa lite. Catlin sa inget mer om överraskningen. Vi solade och badade tills vi var tvunga att äta något. Jag kollade i kyllen där fanns ett packet med korv. Jag tog ut det och en stekpanna. Jag kokte mackaroner till det och dukade fram för fyra. När maten var klar sa jag till de andra och vi åt o skrattade. Efter maten hjälpte Catlin mig att duka av medans Sara duschade och Christian hade åkt hem för att duscha och skulle hämta nya kläder till Catlin. Som hon skulle ha på sig sen ikväll. Catlin hjälpte mig välja kläder och jag gjorde mig igårning medans jag gjorde det hade Chris kommit med Catlins kläder så hon var också klar. Sara var nästan klar. Sen tog vi Catlins bil och åkte iväg.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad är det för överraskning som Catlin och någon har planerat?
är du nyfiken? följd då min blogg och läs nästa kapitel... :)
KOMMENTERA! :)

xxRonja

kapitel 10 påväg.

Hej hej! Jag håller på att skriva kapitel 10. Det tog lite tid för jag var tvungen att skriva en bokrecension som är tills imorgon. Så jag blev tyvärr inte klar idag. Men jag hoppas att jag blir klar imorgon ;) Jag vill ha fler kommentarer om vad ni tycker :) det skulle göra mig skit glad :D Så snälla var inte rädd om att säga vad du tycker men snälla inga HATERZ ;/
Nu ska jag snart lägga mig. Det är fullmåna så kommer typ inte kunna sova men det ska nog gå :)
Ha det bra och glöm inte att kommentera och kolla in min andra blogg : www.ronjalovejb.blogg.se

xxRonja

Annything is possible- kapitel 9

Sensate:
- inget dåligt hus ni.. vad gör d.. mer hann han inte säga förän jag hade puttat ner honom i poolen. Jag började skratta och hörde Sara och Justin skratta bakom mig. Chris kom upp med huvudet och kollade sur på mig. Sen gick han mot stegen och gick långsamt mot mig. Jag visste vad han skulle göra så jag sprang till andra sidan av poolen och flinad mot honom. Jag märkte dock inte att Justin följt efter mig till andra sidan för jag kände att någon puttade ner mig men jag tog tag i Justins tröja och drog ner honom också. vattnet var mycket varmare än det hade i havet. Jag simmade uppåt och skrattade när jag kom upp.
- Vad skrattar du åt? frågade Justin och tittade på mig med en halv sur minn. Var på väg att gå upp men justin hoppade upp på min rygg och tryckte ner mig under vattnet igen. Vi badade lite till innan min mobil ringde...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag fick upp ur poolen och svarade.
- Helloo! svarade jag.
- Hej snyggig sa Jonas och skrattade lite. Jag skrattade med honom och torkade av mig lite med min handduk.
- Shit jag har ju glömt att ringa dig. sa jag och kom på mig själv. Jag skulle ju ringa honom..
- Gumman det är lungt, men hur är huset? frågade han och skrattade lite till (:P). Jag log.
- Gubben det ät shit snyggt och jag älskar det, jag har träffat två nya friends här så det är väl bra. svarade jag och log.
- Hahaha, gubben? jaha vad bra! har du hittat någon jobb ännu, eller är det för tidigt att fråga det?
- Hahaha ja om jag är din gumma så är du min gubbe :). Ochh nej jag har inte hittat något jobb ännu men det blir väl att jag får jobba på något Caf'e skulle jag tro sa jag och tittade på Sara för hon drev ett eget Caf'e. Hon nickade och sen puttade hon ner Chirstian i poolen igen. Jag började skratta.
- Vad är det som är så roligt? frågade Jonas. Jag försökte att sluta skratta men det var näst in till omöjligt. Justin tog min mobil ifrån mig och förklarade för Jonas. Justin skrattade och gav mig mobilen igen och blinckade.
- Hahaha ledsen för et där sa jag och skrattade lite till. Han skrattade med mig.
- Det är lungt! Vem var det jag pratade med? frågade han. Jag tittade på Justin och han nickade bara så jag antog att han hört vad Jonas sagt.
- ähm du pratade med Justin, om du nu vet vem Justin Bieber är så fattar du men om du inte gör det sök på hans namn på twitter eller youtube sa jag och finsade lite.
- haha, är det meningen att jag ska veta vem det är eller? frågade han och fnös. Då skrattade jag ännu mer.
- Hahaha. Nej men kolla på twitter och Youtube och ring mig efter det. sa jag och vi la på. Jag la ner min mobil i min väska som jag lagt ner på en solstol. Jag vände mig om och kände att någon lyfte upp mig och började gå mot poolen.
- NEEEJJJJ!!! OMG SLÄPP NER MIG sa jag och skattade. Jag kände att det var rätt så starka armar så det måste vara Justin jag kännde hur hans händer brände mot min hud. Sen kände jag hur han släppte mig och jag höl andan och kom under ytan igen. Jag öppnade ögonen under vattner och simmade runt lite innan jag simmade upp igen för att hämta syre. Jag kom upp med mit huvud först och jag öppnade genast mina ögon och tittade runt. Alla var borta.
Jag simmade mot kanten och hoppade upp och reste mig upp. Sen såg jag Sara lgga  borta på gräsmattan och skratta. Jag gick till henne för att se vad hon skrattade åt. Jag fick se att Justin låg på marken och en massa blixtra. Jag gick fram till Justin och bryde mig inte om alla blixtrar.
- vad gör du? frågade jag och skrattade. Han tittade upp på mig och reste sig upp. Han tittade mot alla blixtrarna och suckade.
- Christian puttade ner mig och jag orkade inte resa på mig sen kom de sa han och peckade på blixtrarna. Jag skrattade åt honom och drog med honom och Sara där ifrån. Vi gick och letade Christian och hittade honom framför TV. Jag satte mig brevid honom i soffan och Justin satte sig brevid mig och Sara satte sig i en fåtölj.
- Är ni inte hungriga? frågade jag när min mage kurrade. De nickade och jag reste mig upp och gick in till köket.
- Ska jag beställa pizza kanske? frågade jag ifrån köket.
- JA GÖR DET!! skrek Chris och Sara tillbaka. Jag skrattade ocg slog in pizzerians nummer och beställde en vanlig familjepizza med ost och skinka. Jag dukade fram tallrikar.
- Kan jag hjälpa dig med någon? frågade Justin och jag blev så rädd att jag nästan tappade en tallrik.
- Shit vad du skräms sa jag och tittade på honom. Han log bara mot mig och tog fram glas.
- Det var inte menigen sa han och satte fram glasen. Jag satte fram tallrikara och gick rakt in i Justin. Han tittade på mig och jag tittade på honom. Typiskt jag fastnade med blicken på i hans ögon. Det känndes som han kunde se rakt in i min själ. Jag kollade in i hans chocklad bruna ögon och kännde värmen i min kropp flöda mer än valigt. Jag kunde säkert stå så här och titta in i hans undebara ögon hela dagen. Jag ville bara kasta mig i hans armar och titta på honom. Jag hörde hur det ringde på dörren men jag bryde mig inte, det gjorde tydligen inte Justin heller för han tog min hand och fortsatte att titta in i mina gröna ögon. Jag hörde att någon ropade mitt namn men jag var inte kvar på jorden... Justin reagerade och släppte min hand och min blick. NEJ! Jag vände mig om och där ståd Sara med en pizza.
- Ähm vad gör ni dåh? frågade hon och blinckade mot oss. Hon la ner pizzan på bordet och tog upp colan som man fick till och hälde upp ett gals till sig själv.
- inget vi bara pratade om en grej svarade Justin och skrattade lågmelt (är det ett ord?) jag blev röd om kinderna.
- Jag hörde inte er prata sa hon och tittade på Justin. Han skrattade och gick ut ifrån köket och in till Chris för att säga att pizzan hade kommit.
- Seriöst Becka! hon tittade på mig med en intreserad blick och satte sig vid bordet.
- Vadå jag kan inte hjälpa det sa jag och satte mig brevid henne. Hon suckade och skrattade. Sen kom Justin in med Chris. Justin satte sig mit i mot mig. Min mobil började ringa innan jag han börja äta på min pizza bit. Jag suckade och reste mig upp.
- Hejsan!! svarade jag.
- Hej jag sökte på Justin bieber och en kille kom upp med 18 miljoner följare!! och sen sökte jag på honom på YouTube och ja du vet ju redan. Han pratade väldigt snabbt så jag uppfattade inte allt men jag bröjade skratta åt honom.
- Vadå? frågade han och skrattade.
- Du lät så uhm förvånad. Han är en stor pop artist sa jag och skrattade mer.
- Haha jag märkte det, men hur känner du honom? frågade han och skrattade lite till.
- Jag träffade honom på flygplanet, vi byte numer och nu är han och hans kompis Christian här och äter pizza sa jag.
-  aha men jag vill itne störa vi hörs sen då gullunge sa han och vi la på.
Kväll en gick. Och vi hade jätte kul vi åt upp nästan hela pizzan sen satte vi på en film. Jag satte mig brevid justin och han la armen om mig och jag somnade. Jag vaknade av att någon smälde till. Jag tittade upp och såg att någon slog till någon på filmen. Alla hade somnat så jag stängde av filmen och satte mig brevid Justin igen. Jag la ner mitt huvud mot hans axel och somnade nästa driekt igen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kort jag vet men... Jag har preci fått en massa läxor.. Så det här är vad ni får ;)
vad händer på morgonen?
Vad kommer hända mellan Justin och becka?
stanna kvar och ta reda på det.
xxRonja God bless

Novellen..

Hej hej..
Jag tycker ni är såliga på att kommentera xD
Men jag kommern antagligen skriva kaptel 9 imorgon. Hoppas ni tycker om min novell.
Om ni har frågor till mig kan ni bara skiva en fråna i en kommentar så svarar jag här!

Ha det bra
xxRonja

Annything is possible- kapitel 8

Senaste:
- Justin, Christian kom och hjälp mig att få i Becka i vattnet sa hon och flinade mot mig.
- MEN Sara jag hatar dig! sa jag och lyckades komma ur hennes grep jag flinade tillbaka hon försökte få ett nytt grep men då började jag springa. Haha det var skit kul för hon är så slö. Men sen kom Christian och Justin då var det inte lika kul. Jag sprang ifrån Sara lätt sen hörde jag någon springa bakom mig och jag kännde att någon satte sina armar runt min midja och viskade i mitt öra
- Du springer jäv**gt snabbt sa någon.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag stelnade till och vände lite på huvudet för att se vem det var. Såklart blev jag inte särskilt förvånad. Där stod Justin och flinade mot mig. Jag suckade och försökte ta mig loss, men såklart lyckade jag inte för han var lite starkare än mig.
- JAG HAR HENNE skrek han till Sara och skrattade. Han slängde upp mig på hans axel.
- JUSTIN SLÄPP NER MIG NU!!! skrek jag och slog honom på ryggen med min knytnäve. Han reagerade knappt. Så jag slog hårdare men ingen reaktion. Så jag försökte hoppa ner från hans axel och denna gången var han inte bered och tappade ner mig. Jag sprang mot bilen men hann inte långt innan Chris tog tag i mig och Justin kom och hjälpte han. De tog tag i mig och bar ner mig till vattnet.
- SERIÖST!! KILLAR SLÄPP NER MIG! skrek jag och tittade försökte låta allvarlig men jag lyckades tydligen för Christian och Justin började skratta. Jag undrade vart Sara tog vägen. Men jag hann inte tänka så mycket mer för jag märkte att vi hade stanat.
- Jag lovar dig BIEBER jag kommer ge igen! sa jag och och tittade på honom.
- Men christian då? frågade han och flinade mot mig.
- Han kommer också få men du kommer först just nu... Sa jag och log mot honom.
- På tre Bieber? frågade Chris och blinckade mot honom. Jag stirrade på Chris och han tittade på mig och flinade sen skrattade han lite.
- Ett... började Justin
- NEJ MEN KOM IGEN.. Bad jag dem.
- Två...
- JAG LOVAR ER..
- Tre
- Nej snälla... sa jag men jag hann inte längre för de kastade ner mig i vattnet. Jag slog i mot vatten ytan och min kropp reagerade till kyllan in vattnet. Jag öppnade mina ögon under vattnet och såg fyra fötter. hehe jag simmade fram till dem och tog förat tag i de två fötterna till vänster.
- Vad fan.. hörde jag sen ramlade Christian. Jag simmade mot Justins fötter och fälde honom också. Sen simmade jag upp till vatten ytan igen. Jag måste ju ha syre. När jag kom upp igen kollade de på mig med sura miner.
- HAHAHA! skrattade jag och tittade på dem. Jag kunde se att det rykte lite i Christians mungipor, men Justin höll kvar masken.
Sen sväte jah vatten på han och så sprack han och kastade sig över mig.
- Nu ska du få sa han hot fullt. Jag bara skrattade och skrattade så jag fick så ont i magen. Han kom upp bakom mig och la sina armar runt min midja som han gjorde förut. Jag kunde känna hans andedräkt när han andades mot min halls. sen viskade han
- Detta är inte över ännu. Sa han och drog ner mig under vattnet. Jag höll andan och simmade upp igen. När jag kom upp igen såg jag att justin simmade mot strande jag simmade i kapp honom och drog ner honom under vattnet. Han tittade chockat på mig när han kom upp igen. Jag simmade förbi honom och sprang upp till min handduk för att ta på mig den. Sara låg på sin handduk och pratade med Chris som hade lämnat oss ifred. Jag vände mig om och Justin puttade ner mig i sanden och stod på alla fyra över mig. 
- Du kommer inte undan med det här sa han och tittade på mig. Och sen reste han sig och tog upp sin mobil och ringde någon.
Jag la mig på handduken så jag kunde bli varm igen. Jag tog upp min mobil och satta på musik och låg och njöt av all d- vitamin som samlades på min hud. Efter kanske en halvtimme drog någon ut mina hörlurar.
- Beck ska vi dra hem nu eller? frågade Sara och tittade frågade på mig.
- ähm visst, ska Chris och Justin följa med eller? frågade jag och tittade på killarna som satt med sina mobiler.
- Vi kan ju fråga dem sa hon och gick imot dem jag stängde av musiken och la ner mina handduk och min mobil i väskan. Sen tog jag på mig kläderna igen.
- Dem ville gärna följa med men de åker i Justins bil så de följer bara efter oss sa hon och satte på sig klänningen som hon hade haft på sig när vi kom hit.
- Då drar vi. sa Justin och jag visste inte att han stod precis bakom mig så jag hoppade till.
- F*n vad du skräms. sa jag och tittade på honom.
- haha det var inte meningen... skrattade han och tittade in i mina ögon. Jag kunde inte slita bort blicken ifrån de där undebara chocklad bruna ögonoen. Det var precis som om man blev drogad av att titta in i dem. Men ville bara ha mer!
- Becka kan du sluta titta på Justin och komma nu? Frågade Sara och tittade lite irreterat på mig.
Jag slet bort mina ögon från Justin och tittade på Sara och kände att jag blev röd i ansiktet. Chris började skratta så att han var tvungen att lägga sig ner mednas jag och Justin tittade på varnadra och ryckte på axlarna. Han log och jag besvarade hans vackra leende sen började jag gå igen. Jag kände Justins blick i ryggen.
- Gillar du honom? viskade Sara till mig. Jag tittade på henne och tänkte efter lite...
- Jag... Vet faktiskt inte... sa jag och tittade på henne och log lite. Jag hade aldrig känt så här förut. Han gjorde mig gladare och jag verkligen älskade hans ögon och leende :)
- Men jag tror han gillar dig sa hon och log förnurligt mot mig och tittade back på Justin och Chris. Jag tittade på Justin och han tittade upp precis när jag tittade på honom. Jag log och tittade sedan ner på marken för att se vart jag gick. Jag vär ganska klumpig så jag måste ha lite koll så jag inte snubblar på en sten eller en myra... När vi kom fram till bilen tittade jag åt justins och chris håll och såg att höll på att hoppa in i bilen så jag hoppade in och satte mig. Sara hoppade in och startade bilen. Jag satte på radion, de spelade Good feeling - Flo Ride. Jag höjde och vi sjöng med och hade kul hela vägen hem.
Vi svängde upp på våran tomt med Justin backom oss. Jag klev ur och gick fram till dörren för att låsa upp.
- Nice house! sa Chris jag hoppade till.
- Mm jag vet, Saras pappa köpte det till oss. Jag tycker det är lite mycket för två personer men men. sa jag och öppnade dörren. Chris gick in och sen kom Justin. Jag tittade på Sara som komm gående mot dörren sen gick hon också in. jag gick in och stängde dörren.
- Shit vad stort hus pep chris. Jag och Sara tittade på honom och började skratta. Han tittade på oss med en konstig minn men gick sen ut på backsidan.
- Jag lovar att han kommer hoppa i poolen sa Justin och skrattade tittade på mig.
- Jaha det kan jag fixa åt honom sa jag och gick mot poolen där chis var. Han stod precis på kanten, han vände sig mot mig.
- inget dåligt hus ni.. vad gör d.. mer hann han inte säga förän jag hade puttat ner honom i poolen. Jag började skratta och hörde Sara och Justin skratta bakom mig. Chris kom upp med huvudet och kollade sur på mig. Sen gick han mot stegen och gick långsamt mot mig. Jag visste vad han skulle göra så jag sprang till andra sidan av poolen och flinad mot honom. Jag märkte dock inte att Justin följt efter mig till andra sidan för jag kände att någon puttade ner mig men jag tog tag i Justins tröja och drog ner honom också. vattnet var mycket varmare än det hade i havet. Jag simmade uppåt och skrattade när jag kom upp.
- Vad skrattar du åt? frågade Justin och tittade på mig med en halv sur minn. Var på väg att gå upp men justin hoppade upp på min rygg och tryckte ner mig under vattnet igen. Vi badade lite till innan min mobil ringde...
--------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------
Bara för att det var en sån seg uppdatering förra gången får ni ett till kapitel redan nu ;)
vem ringer Becka? :O
Läs nästa kapitel för att ta reda på det.
är det love in the air mellan Justin och Becka?? ;)

xxRonja
RSS 2.0