Annything is Possible- kapitel 35

 
- det är Hampus. Han har smsat mig hela dagen och ringt. Han har hotat att döda mig om han inte fick träffa dig igen. Jag struntade i honom men när vi skulle gå ut drog han mig bort ifrån dig och slog mig i huvudet innan han la mig i bilen. Jag svimmade och när jag vaknade drog han mig på grus och ner hit. Jag tror han delade mig för jag kommer inte ihåg något mer. Sa hon och grät. Jag slutade gråta och ställde mig upp på mina blödande ben. 
- HAMPUS! Skrek jag med arg röst. Jag är inte rädd för honom. Jag hatar honom. Han slog min pojkvän, dödade nästan min bästa vän och hotade båda två. Jag hörde steg i trappa och dörren öppnades. 
Jag log och sprang fram till dörren. 
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    
 
Lyckan när man vet att allt kommer bli bra. Jag slängde mig i famnen på Justin som hade öppnat dörren. Jag var arg för bara några sekunder sedan, nu var jag världens lyckligaste. Justin omfamnade mig och kysste mig. Jag njöt att ha honom nära, av att han levde. Han avbröt kyssen och tittade på mig. Han blödde ifrån näsan och läppen, han hade blivit slagen flera gånger i ansiktet. Det blödde ifrån hans arm. Jag undersökte försiktigt hans ansikte med mina händer. 
- I'm so sorry Justin mumlade jag och kysste han försiktigt. 
- why are you apologizing? Frågade han mig. 
- we should've called the police first.
- Maybe we should've done that but we can't change the past babe. Sa han och kysste min kind. 
- Yeah you're right. But I'm still sorry.
Justin tittade på mig och log lite svagt. Vad skulle fansen säga om detta. Skulle de hata mig ännu mer? 
Men just nu brydde jag mig inte så mycket om det.
- Where is Hampus? Frågade jag Justin och han tittade på mig med en skrämd minn. 
- I called the police, the didn't come.  I guess they just didn't care that much to show up. So I took care of him. 
- Justin what did you do? 
- I defended myself and that's it. Sa Han och tittade på mig innan ett ljud hördes uppifrån. Jag hoppade till och tittade först på Justin och sen på Sara som fortfarande stirrade skrämt på mig. Jag sprang fram till henne och kramade om henne. Justin stängde dörren och ställde sig vid oss. Någon ramlade ner för trappan med en duns och dörren öppnades. Där låg en blåslagen Hampus. Jag tittade på en skugga som stod några trappsteg  över honom. 
Han skrek på Hampus på ett språk jag inte förstod. De lät som franska men jag hade ingen aning. 
Jag tittade på Justin som tittade intresserat på killen som skrek. 
Hampus svarade killen och killen tittade på oss innan han sprang upp igen. 
- Did you understand what they were saying? Frågade jag Justin lågt i h reste mig upp. Han vände sig om och nickade.
- Yeah, Hampus had sex with his girlfriend. 
- Really? 
- Yeah! If he ever touches you agin I swear I will be the one punching him agin. Sa Justin och tittade mot Hampus håll. Han rörde inte på sig. Jag gick mot honom men Justins arm stoppade mig. 
- No, don't go near him! Sa han och jag tittade på honom men en ledsen minn. 
- His  hurt Justin. I just want to see if he's alive. Sa jag och gick förbi Justins arm innan han hann säga något. Jag gick långsamt mot Hampus som vara låg där med ansiktet åt andra hållet. När jag var framme vid hans kropp böjde jag ner och kollade hans puls. Jag tryckte två fingrar mot hans hals för att kolla. Han hade blod runt omkring honom och han blödde från olika sår. Jag koncentrerade mig på hans puls. Jag tittade på Justin som hade satt sig med Sara. Han tittade på mig och jag fick tårar i ögonen. Jag gillade inte Hampus men jag kunde inte hjälpa att gråta när jag inte hittade hans puls. Jag reste mig upp och gick fram till Justin son reste sig upp med öppna armar. Han slog armarna runt mig och jag skakade på huvudet medan tårarna rann ner för mina kinder. 
- Justin.... He's dead. Sa jag och Justin strök sin hand över min rygg. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kort kapitel... hatar att jag inte har skrivit oftare och längre :( men som sagt ska en tjej hjälpa mig :)
men just nu kommer de vara ett mellanrum igen mellan detta och nästa kapitel, har prov och saker händer. SKa skaffa häst eller har redan en så min egna häst kommer snart :) jag funderar på att sluta blogga helt för att jag inte kommer ha någon tid alls :/
kommentera om ni vill ha nästa kapitel :)
(kommer inte skirva ett till om jag inte får kommentarer, tar de som om ni inte gillade de och inte vill ha fler)
 
xxRonja <3
R.I.P Avalanna <3 Our angel <3 Mrs. Bieber <3

Ny bloggare

Hej hej!
FÖRLÅT tusen gånger om.
jag vet att jag inte har skrivit ngt på över en månad.. men jag har börjat på de nya kapitlet och hittat en ny bloggare som ska hjälpa mig med novellen :) Hon får presentera sig själv och så.
Hon kommer börja blogga när jag släppt de nya kapitlet ;)
men jag hoppas att nu fortfarande är kvar och är sugna på ett nytt spännande kapitel :) det är ju ingen annan än jag som vet vad som kommer hända i framtiden, eller?

xxRonja god bless
cancer should get cancer and die....
RSS 2.0