Annything is possible- kapitel 27

Senast:
- Are you going home today? frågade Justin och kramade mig bakifrån.
- Well I have to get some clothes sa jag och suckade.
- I can fix that sa han och kysste min nacke, jag rös till och han släppte mig. Jag gick fram till dörren och låste upp med samma nyckel som jag hade låst dörren med innan. Jag gick in och sprang upp på Justins rum för att gömma mina nya underkläder. Jag visste att han skulle titta på dem om jag bara la påsen någon stans. Jag stoppade ner dem i mina väska och log, där skulle han antagligen aldrig titta. Sen gick jag ner och möttes av Justin och Chris som precis kommit in.
- What did you do? frågad Chris och tittade på mig och jag tittade oskyldigt på honom.
- Nothing? sa jag och han log.
- You are not tricking me, I know that you did something.
- Haha! Fine I did just hide something sa jag och gick ner till Justin och kysste honom. Jag flyttade min mun till hans öra och viskade.
- If your lucky I will ware the underwares tonight viskade jag och han bet sig i läppen. Jag puttade till Chris och han vinglade till innan han började jaga mig runt i huset.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
  
Klockan var redan tio, Pattie hade kommit hem och killarna var ute vid poolen. Jag stod på fram sidan och väntade på att Sara skulle komma förbi med några kläder. Jag hade sagt till henne att jag kunde åka och hämta kläder själv men nej hon var tvungen att köra hela vägen hit för att lämna lite kläder. Hon kanske bara ville träffa Chris? Jag vet inte, jag hade knapt träffat henne sedan jag flyttade hit. Vi bodde liksom i samma hus men jag var mest med Justin eller så är hon med någon av sina kompisar. Glider vi ifrån varandra?
- Becka skrek någon och jag hoppade till. Framför mig stod Sara med sin bil, men en person brevid sig.
- Hey sa jag och gick fram till bilen. När jag kom fram till bilen men backade gensat. Hampus satt där och log stort.
- Becka kom jag har dina kläder där back sa hon och vinkade mig till sig. Jag studerade Hampus och gick fram till Sara. 
- Sara jag gillar inte honom, vad gör du med honom igentligen? frågade jag och hon hoppade ur bilen och öppnade dörren till backsättet.
- Jag trodde du visste att vi har börjat dejta sa hon och såg förbrylade ut.
- Nej, vi pratar ju knappt sa jag och jag kände mig ledsen över det.
- Jag vet... Vad har han gjort dig? frågade hon med en ireterrad röst. Jag hade ju inte äns berättat det. Jag berättade allt och hon tittade mot Hampus håll några gånger när jag berättade.
- Fattar du nu eller? frågar jag.
- Du ljuger! Du är bara avensjuk att jag äntligen har hittat en kille som jag verkligen gillar sa hon och jag bara gapade. Hon trodde inte på mig.
- Om det är så du känner så. sa jag och tittade ledsamt på henne, men jag kunde känna ilskan hetta.
- Ja det är så jag känner! Ta dina jävla kläder och stanna här några dagar. sa hon och kastade kläderna på mig och gick med raska steg mor dörren. Hon slet upp den och smälde igen den. Jag plockade upp alla kläder som jag inte fångat upp. Hon gasade och körde iväg. Jag backade två steg innan jag ramlade ihop på marken. Det gjorde inte särskilt ont men jag alla känslor sjölde över mig. Vad hade jag gjort nu? Men jag hade inte gjort något fel, eller? Hon vågade inte tro på mig. Jag kunde inte tro att min '' bästa'' vän inte tror på mig när jag säger något.
- Becka are you okey? frågade Pattie och jag tittade backåt.
- No sa jag och tårarna fyllde mina ögon. Alla känslorna blev för mycket och det svemade över.
- Oh sweety come here sa hon och hjälpte mig upp, sen drog hon in mig i en stor kram. Pattie var nästan ovärklig, hon var för bra för att vara sann.
- What happend? frågade hon och släppte taget om mig. Jag berättade allt och plockade upp alla min kläder, Pattie hjälpte mig.
- She will get over it sa hon och log. Jag nickade men tvekade, skulle hon förlåta mig? Men vad var det hon skulle förlåta? Jag var bara för förvirrad.
- I hope so sa jag tillslut. Vi gick in och jag gick upp med mina kläder på Justin rum. Jag vet inte vad jag ska göra! Ska jag flytta tillbaka till Sverige, och lämna Justin? Jag slängde mig på Justins säng. Då ramlade min mobil ut och det stod att den ringde. Hade jag inget ljud på eller?
- Hello sa jag.
- Hey, is this Rebecka? frågade en kvinlig röst.
- Yes.
- Okey, Hi I'm calling from Victoria Seacrest sa hon och jag kom genast på andra tankar än Sara.
- Oh Hi sa jag.
- I'm calling about that meeting, when can you come in? frågade hon.
- Anytime.
- okey what abour tomorrow at 10am?
- That would be great, but where is the meeting?
- It's in the city and on ****** .
- Okey I see you then sa jag och skrev ner adresen.
- Yeah I see you.
- Wait what is your name? frågade jag, jag visste ju inte vad hon hette.
- My name is Evelina sa hon och la på. Jag la ner adresen i min väska och gick ner. Justin var i köket och pratade med Pattie jag gick ut till baksidan. Där låg Chris och solade, jag såg en hink och fick genast en ide.
Jag smög fram till hinken och sen fram till poolen. Jag fyllde hinken med vatten och gick mot Chris. Han hade nog somnat. Jag hälde ut lite av det kalla vattnet på honom.
- AAHHHH!! Skrek han och satte sig genast upp.
- Why? frågade han och tittade på mig och jag började skratta.
- I just hade to man sa jag och hälde resten va vattnet på honom.
- Ohh It's so on sa han och reste sig upp. Jag slängde iväg hinken och sprang iväg. På backsidan fanns några träd men först och främst ett stort träd men grenar som räckte ner till marken plus att grenarna var täckte av små blad.  Jag sprang mot trädet för att gömma mig. Jag hade ingen lust med att få hans hämnd. Jag gömde mig bakom ett träd som fanns bakom de stora trädet.
- I will find you! skrek Chris och jag fnissade till hörde hur han kom närmre. Jag bakade till nästa träd och tittade fram bakom trädet. Han var nu framme vid det stora trädet. När han bara var några meter framför mig sprang jag så fort jag kunde till poolen. Justin kom ut som ett frågetecken när han såg mig springa ifrån Chris.
- Justin help me to get her in to the pool skrek Chris och Justin började gå mot mig. Jag skakade på huvudet och han fångade in mig i sina armar.
- I have my phone skrek jag och justin tog den genast ifrån mig och skrattade. Nu hade Chris kommit fram till oss och skrattade åt mig.
- Are you ready? frågade Justin chris och han nickade och Justin lyfte upp mig och Chris hjälpte till med att bära mig.
- Why are you always doing this to me? frågade jag och tittade surt på Justin.
- You know what you have done sa Chris och jag bara tittade surt på honom. Jag ville inte bli blött igen.. Men jaja, jag förkänade det tydligen. Men om jag ska i poolen ska både Justin och Chris också i. Jag kände att Justin inte höll ett så stadigt tag om mig så jag gled smidigt ur hans grep och Chris reagrade snabbt men det var redan försent. Jag puttade honom lite fram och han ramlade i poolen med ett stort plask. Tur att poolen var så nära. Justin tittade på mig och log.
- Ehm, your skirt sa han och peckade, jag hade åkt upp kjolen lite när jag hade kommit från Justin.
- Oh sa jag och fixade till kjolen snabbt. När jag tittade upp stod Justin precis framför mig och jag ville verkligen kyssa honom men han ska i poolen. Men han tänkte kyssa mig för han lutade sig framåt och var påväg att trycka sina läppar mot mina. Men jag slank under hans arm och drog ner honom i poolen. Han hann inte säga eller reagera innan han var i poolen. Jag skrattade och tittade på dem. Jag kände på mig att de skulle ge igen. Jag hade VUNNIT! Jag gick in med ett leende på läpparna.
- You look happy sa Pattie när jag kom in i vardags rummet.
- Yepp I just won against two boys sa jag och skrattade. Pattie såg ut som ett frågetecken men tittade ut igenom fönstret och skrattade. Justin var redan uppe och Chris ramlade i poolen igen.
- This is not OVER skrek Justin och tittade mot oss.
- So what are you doing to night? frågade jag Pattie.
- I'm not doing anything but I think I'm about to go to bed soon sa hon och tittade på klockan. Den var ganska mycket, jag var också ganska trött.
- Okey, I'm think I'm off to bed too sa jag och Justin kom in i rummet.
- Bed? I'm so tierd so lets go to bed sa han och jag tittade konstigt på honom.
- Justin sa Pattie och han skrattade.
- Mom, I did not mean it lika that. Hon bara skakade på huvudet och gick upp till sitt rum.
- Where are you going? frågade Chris som precis kommit in i rummet.
- We are going to bed sa jag och han nickade.
- Okey, I think I have to call mom so... See you in the morning!
- Yeah see you, good night sa jag och böjade gå upp för trapporna. Jag gick in i Justins rum och kom och tänka på mina nya underkläder. Jag log och gick in i badrummet. När jag kom ut var Justin inte i rummet. Jag gick ut ur rummet och gick mot trappan. Jag stelnade till när jag fick se vem Justin pratade med. Det var en tjej med långt mörkt hår och hon flörtade enormt mycket. Hon hade ett vitt linne på sig och ett par svarta tighta jeans. Hon tittade upp mot mig och log. Jag visste inte vad jag skulle göra le eller gå? Jag log tillbaka och Justin vände sig om.
- I'm coming sa han och blinckade till mig och jag log. Jasmine tittade avensjukt på mig och jag gick tillbaka in på Justins rum.
- You have to go hörde jag Justin säga innan han kom upp. Jag hade redan bytat om till ett slappt linne och ett par shorts.
- Hey sexy sa Justin och drog av sin tröja och sina byxor. Jag tittade på han magrutot och bet mig i läppen. Han bara för snygg.
- If I'm sexy what are you then? frågade jag och han skrattade.
- I'm a god sa han och jag skrattade. Han slängde sig på sängen och la sitt huvud på min mage. Jag började pilla lite i hans hår och han drog lite täckte över sig sen flyttade han huvudet till kudden. Han tittade in i mina ögon och tryckte sina läppar mot mina. Kyssen var laddad och jag tappade andan. Han la sin arm på min rygg och jag log. Jag kom och tänka på vad jag skulle göra imorgon och om jag skulle bäretta det för Justin nu eller när jag faktiskt fått jobbet.
- Justin sa jag och avslutade kyssen.
- Yeah? sa han och tittade djupt in i mina ögon.
- I'm going on a job interview tomorrow. sa jag och han log.
- Really that's great! For waht job?
- I can't tell you yet sa jag och log förnurligt.
- ahh sa han och gjorde en sur min. Jag skrattade åt honom och tryckte mina läppar mot hans igen. Den var inte lika laddad men ändå.
- Good night sa jag och la mig på hans bröst. Han la sin arm om mig och jag slöt ögonen.
- Good night sa han och började sjunga på never let you go. Jag log och somnade.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alltså OMG jag hatar mig själv. Jag har skrivit ibland på kapitlet men det blev inte bra så jag fick skriva om och mer... Sorry hata mig inte okej? :D Sprid gärna bloggen, vill ja fler besökare ;)

Kommer Becka få jobbet?
Vad kommer hända mellan Becka och Sara?
Och vem är den mystiska tjejen som är avansjuk på Becka?
Minst 6 kommentarer för nästa kapitel...

Stay tuned!

xxRonja god bless


Kommentarer
Mandis

Varför skulle vi hata dig? Detta kapitlet var grymt bra!<33 skriv mer!

2012-06-09 @ 13:37:33
Eric

Fett bra! du skriver ju asbra! ditt nummer? ;) <3

2012-06-10 @ 11:56:00
Emma

Du skriver sjukt bra Sis! Har läst igenom alla kapitel, vill bara läsa mer! Skriv ett jätte långt kapitel 28 nästa gång för min skull? <3 //Emma Kung@facebook ;)

2012-06-10 @ 21:29:10
URL: http://thisgirlemma.blogg.se/
Anonym

OOMMMH MEEEEEER:)

2012-06-11 @ 07:28:24
Anonym

MERA!

2012-06-11 @ 22:54:20
ellaaa

Ja du är grym! Sluta aldrig att skriva! :D

2012-06-11 @ 22:56:25
Anonym

MERA MERA MERA!

2012-06-11 @ 22:56:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0