Annyting is possible- kapitel 32

Senast:
Solen skiner mot min hud. Jag reser mig upp och hoppar i poolen. Vattnet är kallt mot min nu varma hud. Jag simmar tilla andra sidan poolen och flyter upp för att andas. Jag flyter upp så jag liggar på ryggen.
- Hello sexy sa världens underbaraste röst. Jag vände mig om och ler stort.
- JUSTIN! Skriker jag och hoppar upp ut poolen. Jag hoppar upp i hans famn. Mina läppar hittar hans och vi kysser varandra som aldrig förr.
- I have missed you so much sa jag och kysste honom igen.
- I have missed you more sa han och kysste mig åter igen.
Han är äntligen tillbaka. Min Justin <3
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    
Solen skiner mot mina ögonlock, Justins armar är runt min midja.
- I have a surprise for you viskade Han I mitt öra.
- what is it? Frågad jag men jag visste att han inte skulle berätta det eftersom då skulle det inte vara en överraskning.
- If I tell you it won't be a surprise sa han och kysste min kind. Jag log och la mitt huvud mot hans bröst. 
- I kown, but it was worth a try sa jag och suckade. Han skrattade till och kysste mitt hår.
- you're so cute.
- if you say so sa jag och bara njöt av att han var här med mig igen. 
 
Den senaste månaden hade varit tråkigt, grå och sorglig. Men vi båda hade överlevt. Jag hade jobbat mycket med olika människor och fått kläder från olika butiker. Det känns konstigt att få kläder gratis sådär. Men min maneger sa att det är normalt om man när model och framgångsrik. Jag hade rest till New York i tre dagar för att fota och gå på en modevisning. Självklart var jag inte en av modellerna, jag satt längst fram i publiken. Anteckningar fanns nu i ett litet block. Om två vecket skulle jag åka till New York igen. Denna gången skulle jag vara med. 
 
Justin och jag satt på ett café inte långt ifrån stranden. Han berättade hur han hade haft det och han nämnde väldigt ofta hur mycket han hade saknat mig. Jag drack mitt te långsamt och lyssnade på Justin. Han drack ibland lite av sin cola och tog en sked glas. 
- tomorrow I want you to pack your bags for a little trip sa han och tittade på mig med ett leende.
- Where are we going? Frågade jag och tittade förvirrat på honom.
- that's a surprise sa han och jag log mot honom.
- what should I pack? Frågade jag.
- bikini and stuff, we will be gone for three days sa han och släppte taget lite om midjan. Jag backade ett steg så jag kunde så honom i ögonen.
- Okey sa jag bara och kysste han snabbt på läpparna innan jag sprang upp på mitt rum för att leta reda på en väska. Jag letade efter de nya eller de är ju inte så nya längre, mina Victoria secret underkläder som jag köpt med Selena. Jag tänkte efter vart jag hade gömt dem. Efter en kvart hittade jag dem. Packade ner en lila, turkos bikini. Och andra saker man behöver som kläder och toa grejer. 
 
- Are you ready? Frågade Justin när vi satte oss i hans bil.
- I think so sa jag osäkert och log.
- Lets go then sa han och vred om nyckeln. Bilresen tog inte så lång tid. Jag tänkte inte så mycket på tiden för vi hade så roligt i bilen. Justins låt Baby kom helt plötsligt på radion och Justin skrattade. Som tur hade jag lärt mig nästan alla hans låtar under tiden han var borta. Jag sjöng med och Justin tittade förvånat på mig men sjöng högt med. När låten var slut kom Look at me now. 
- Oh Yeah sa jag och höjde. Justin skrattade och jag sjöng med Chris Brown. Justin sjöng också med tills vi på till andra versen.
- why did you stop? Frågade jag.
- I wanna hear if you can rap this part sa han bara och flinade snabbt mot mig. Han fokuserade på vägen och jag började rapa andra versen. När refrängen kom log jag stolt. Jag visste att jag kunde hela rappen för jag och Jonas hade lyssnat på den i över ett år. Vi hade lärt oss texten först sen hade vi rapat i eget tempo sen gjort det snabbare och snabbare. 
- Is there something your bad at? Frågade Justin och jag skrattade. 
- Yes there's some things sa jag och han log.
- Are you hungry? Frågade Justin och jag öppnade munnen men magen svarade åt mig med ett högt ljud.
- I take that as a yes sa han och vi skrattade. 
 
 
Han svängande in vid en Kina restaurang. Jag beställde någon  blandning av grönsaker, nudlar och kyckling. Vi satte oss vid ett bor bakom en kruka, Perfect tänkte jag. 
Jag måste verkligen gå på toa tänkte jag och reste mig. Jag sa till Justin att jag behövde fixa till mig. 
När jag kom tillbaka har han fixat dricka. Vi åt under tystnad, en skön tystnad. 
- Just tell me where we are going! Sa jag och tittade på Justin. 
- No, you can't break me girl sa han och log mitt favorit leende. 
- Just tell me one thing, are we close? 
- yes sa han och började äta igen. Jag funderade lite men struntade snart i det. 
Jag tittade runt på restaurangen. Den var inte jätte stor, mycket växter. Det var bara jag och Justin plus två familjer som var här. Det var ganska lugnt och skönt. Borden var fyrkantiga med en röd duk på. 
När vi var klara betalade jag för mitt efter att jag hade övertalat honom. 
Justin suckade och gick ut till bilen, jag gick ut med ett leende. Vi körde en bit till. Först nu märkte jag att det var ganska mörkt ute. 
- What Time is it? Frågade jag.
- It's 7 pm sa Han och jag nickade.
Jag höll på att somna när Justin skakade om mig lite lätt.
-Becka we're here sa han, jag tittade mig om och tittade frågande på Justin.
- Where are we? 
- At a hotel sa han och log. Bra svar Justin tack. 
- I can see that but where? 
- In Atlanta sa han, så vi hade inte åkt så långt? 
Vi hoppade ut bilen och gick in på hotellet. Jag tog på mig min luva och Justin sin mössa som han hade tagit av sig. 
- I have booked a room for two sa han till tjejen i receptionen.
- name? Sa hon och tittade intresserat på Justin. Hade han bokat på sitt namn? Då skulle vi blir upptäckta av fans och alla andra.
- Johan Coper sa han och jag andades ut. 
-  Okey Mr. Coper here's your key da hon och gav oss ett vitt kort.
- Thank you sa han och log mot henne. Hon log stort och jag kunde se på henne att hon kollad in honom.
Justin tog min hand och tjejs leende försvann snabbt. Jag log stort mot Justin och han kysste mig innan vi gick in i hissen. Vi gick ut i en korridor av dörrar. Justin tittade på nyckeln och gick fram till en dörr. Han tryckte ner kortet och öppnade dörren.
- ladies first sa han och sträckte fram handen. Jag tog den och gick in. 
- WOW... Sa jag när jag fick se en stor fett säng. 
- you like it? Frågade han och jag tittade mig runt. Rummet var målat i blått, en stor vit säng stod mitt i rummet. En soffa stod till vänster om dörren med en plasma TV framför till höger fanns ett kök med ett vitt runt bord med två stolar. Jag gick in i sovrummet och in på toan. Det fanns ett bubbelbad och en vanlig dusch. Jag la min väska på sängen och Justin sin på den andra sidan av sängen.
- it's amazing  sa jag och hoppade över till andra sidan sängen. Reste mig upp och la mina armar runt Justins nacke. Han log och kysste mig. 
- you're amazing sa han och jag kände kinderna hetta. 
- you're so cute when you blush sa han och kysste först min högra kind sen den vänstra. 
- I have to ask you something sa jag.
- What is it babe? Frågade han och tittade på mig.
- why are we here? 
- for me and you time sa han och jag log. 
- you're to good to be true. 
- haha you wanna watch a movie? Frågade han och jag nickade. Jag gick och satte mig i soffan medans Justin valde en film. Han satte in den och satte sig bredvid mig. Han la armen om mig och jag la mitt huvud mot hans axel. Jag var inte så intresserad av filmen utan tittade bara på Justin i smyg. Jag vet inte ens vad filmen handlade om eller vilken han valt. Han märkte att jag tittade på honom och tittade på mig.
- What is it? Frågade han.
- Nothing sa jag och log.
- okey sa han och kysste mig. Jag la min hand bakom hans huvud och tryckte hans mun mot min. Han la sina händer på min rygg och jag pillade i hans hår. Hans händer flyttades upp och ner på min rygg. Han la sig i soffan och jag satte mig gränsle över honom och la mina händer på hans bröst. Han tittade på mig med sina bruna ögon. Jag älskar hans ögon, de är som en chockad pöl som man bara vill simma i. Jag kände hur det pirrade i magen och Justin satte sig upp. Han kysste mig och reste sig upp med mig i knät. Jag la min hand runt hans nacke igen och kysste honom. Med mina ben runt hans midja gick han in till sovrummet. Han puttade ner våra väskor och la mig ner på rygg i sängen utan att avbryta kyssen. Han la sig på mig och båda sparkade av sina skor. Jag fick inte av mina ena sko. 
- Haha, help me? Frågade jag mellan kyssarna. Han skrattade och tog av min sko. Han la sig på mig igen och jag drog i hans tröja. Han fattade och drog den över huvudet. Jag tittade på hans mage och han log sexigt.
- like what you see? Sa han och blinkade.
- Always sa jag och kysste honom igen. Mina händer vandrade över hans rygg och tryckte honom mot mig. Han drog av min tröja och slängde iväg den. Han tittade på mig och log. Jag kom på att jag hade Mina Victoria Secret underkläder. 
- sexy sa han och kysste mig. Tungorna möttes igen och igen.
- Condom? frågade jag. Han började rota i sin väska och tog upp en. Innan jag visste om de låg alla kläder på golvet. Jag ville han honom lika mycket som han ville ha mig. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
OMB, Justin är tillbaka och gör att de här! Romantiskt! Slutar bra gör det i alla fall men kommer Becka berätta om Jasmine?
Vad kommer hända mellan Jonas och David?
 
xxRonja god bless <3
 
 

Annything is possible- kapitel 31

Senast:
- Jo de klart han kan. Ska vi se en film eller något? kanske bada? sa jag och satte mig upp.
- Ja de låter bra. Vi kommer om 10 minuter okej? sa han och jag nickade men kom på att han inte såg mig.
- Ja okej. Ses snart sa jag och la på. Jag satte på min dator och loggade in på twitter. Jag följde några och retweetade några. Jag sökte på Justin Bieber och Justins konto kom upp. Han hade inte skrivit så mycket.
'' @justinbieber: Great to be here in New Yrok! #loveyou'' den tweeten var ganska gammal. Jag retwetade den och skrev en jag själv.
'' I miss you so much... #loveishard'' jag tryckte på tweet och loggade snabbt ut.
* pling plong* jag hoppade till när någon ringde på. Jag log och sprang ner. Tio minuter gick väldigt snabbt. Jag slet upp dörren och mitt leende försvan.
- Hey you'er Rebecka right? so Jasmine med ett elakt leende.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tankarna flyger runt. Vad hade hänt? Varför hade det hänt? Mitt huvud värkte och jag visste inte vad jag skulle göra. Jonas, vart är Jonas? Min Justin, vart är alla jag älskar? Jag försöker resa mig men det går inte. Vad är felet? Jag ser inget allt är svart. Har jag dött? Kommer jag till himelen nu?
- BECKA!! Skrek någon. Jahop jag är inte död i alla fall. Inte ännu i alla fall...
- Oh herregud vad har du gjort? Jag försökte öppna ögonen så jag kunde se vem det var. Men de var så tunga. Jag försökte och försökte. Jag gav upp. Jag bara låg där helt omedveten om vad som hade hänt eller vad som händer. Det är som om jag in stängd i en låda och inte kan se eller röra mig. Jag hörde röster men kunde inte höra vad de sa. Jag kände händer och röster som skrek! Jag såg ett ljus men jag bara drogs neråt. Jag ville upp till ljuset så jag kunde se Justins ansikte igen eller höra han underbara röst.
 
Jonas perspektiv:
- David what should we do? skrek jag och han bara tittade på Becka. Han reste sig upp och ringde en ambulans.
- Becka vad har du gjort nu? sa jag och försökte väka henne. Jag skakade henne men hon vaknade inte. David kom tillbaka och sa något men jag lyssnade inte på honom jag var helt fokuserad på Becka.
Min bästa vän som jag har varit kär i. Nu gillade jag inte henne på de sättet. Jag hade nog aldrig gjort de.
Sen sprang två män in i rummet och bärde upp Becka på en bår och bar ut henne. Jag sa att jag ska följa med i Ambulansen. Jag hoppade in och tittade på hur de satte in drop på Becka. De kollade pulsen. Jag släppte inte henne med blicken. Sen öppnades dörrarna och männen hoppade ut, drog upp becka och sprang iväg med henne.
- Are you her brother? Boyfriend? frågade en kvinna. Jag hoppade ut ur bilen.
- I'm her best friend sa jag och hon nickade. Hon visade mig till ett väntrum. Jag ringde David och han kom efter en halv timme. Han köpte mat, han åt inte jag. Jag tänkte att jag kanske borde ringa Sara eller Justin.
- David I will be right back sa jag och han nickade. Han hade munen full av mat så han kunde inte svara.
Jag letade upp Saras nummer och ringde henne.
- Jonas vad är det? Är Becka med dig? sa hon, hon lät orolig.
- Ja hon är på ett sätt med mig. sa jag och gick iväg mot en läskautomat.
- Vad menar du?
- Jag kom hem till er och hon låg bara på golvet. Jag vet inte vad som har hänt, men nu är vi på sjukhuset.
- Oh herregud, jag kommer på en gång sa hon och la på. Jag la ner mobilen i min ficka igen. Jag gick tillbaka till David och la huvudet på sned och tittade på mig med hans bruna ögon. Han reste sig upp och kramade om mig. Jag besvarade den och kramade om honom. Han luktade så underbart. Jag ville inte att han skulle släppa mig. Vad händer med mig?
- It's gonna be alrigt säger han lungande och strycker mig över ryggen. Jag avslutade kramen och tittade på honom. Han tittade in i mina ögon och kom närmer mig. Han läppar tryckes mot mina och jag besvarade den underbaraste kyssen någonsin. Vi avslutade kyssen och vi log mot varandra.
- Wow sa jag och han skrattade.
- Yeah wow sa han och vi satte oss i en soffa. Han tog min hand och vi väntade.
 
Jag vaknade av att David väkte mig.
- Jonas? sa en kvinna. Jag satte mig upp och nickade.
- Yes? sa jag och reste mig upp.
- She's awake sa hon och jag sprang efter henne. Jag stannade i dörröppningen och tittade in i rummet. Det var ganska mörkt i rummet men jag kunde se Becka ligga i sängen med ett drop i armen.
- Hej sa jag långsamt. Hon vred huvudet och log stort.
- Hej sa hon. Hon försöket att sätta sig upp.
- Nej ligg ner sa jag och hon la sig ner igen.
- Hur mår du?
- Jag har lite ont i huvudet men anars är de det bra sa hon och log. Jag tittade på hennes huvud och såg en stor bula.
- Vem slog dig? frågade jag och hon ryckte till.
 
Beckas perspektiv:
- Vem slog dig? frågade Jonas. Jag ryckte till och mitt leende försvann. Jasmine hade slagit till mig med ett baseball trä. Vad är hennes problem? Skulle jag berätta vem som hade gjort de?
- Du känner inte personen sa jag lågt.
- Nej men säg.
- Jasmine viskade jag.
- Va? sa han.
- Jasmine viskade jag lite högre.
- Jag hörde fattar bara inte att hon gjorde det!
- Vet du vem de är? frågade jag.
- Ja sa han bara. Jag började tänka på Justin och önskade att han var här nu.
- Har du sagt något till Justin? frågade jag.
- Nej, jag har inte hans nummer sa han sen öppnades dörren och Sara kom in.
- BECKA!! sa hon och sprang fram till mig.
- Jag mår bra sa jag och hon kramade mig försiktigt.
- Vad har hänt? frågade hon och tittade på Jonas. Jag tittade ut genom fönstret. Jag såg en massa människor med skyltar. Jag reste mig upp och drog loss mitt drop.
- Becka va.... började Sara
- Tyst sa jag och gick fram till fönstret. Jag drog undan gardinen helt och log stort. Utanför stod en massa fans med skyltar som det stod : Please get better Becka <3, We love you Becka <3. När de såg mig i fönstret skrek de. Jag skrattade och vinkade, stängde gardinerna igen och vände mig mot Jonas och Sara.
- Vad var det? frågade Sara.
- mina fans sa jag och log.
- Har du fans? frågade hon och gapade.
- Tydligen. sa jag och skrattade åt henne. Jag ville hem till min säng.
 
 
Solen skiner mot min hud. Jag reser mig upp och hoppar i poolen. Vattnet är kallt mot min nu varma hud. Jag simmar tilla andra sidan poolen och flyter upp för att andas. Jag flyter upp så jag liggar på ryggen.
- Hello sexy sa världens underbaraste röst. Jag vände mig om och ler stort.
- JUSTIN! Skriker jag och hoppar upp ut poolen. Jag hoppar upp i hans famn. Mina läppar hittar hans och vi kysser varandra som aldrig förr.
- I have missed you so much sa jag och kysste honom igen.
- I have missed you more sa han och kysste mig åter igen.
Han är äntligen tillbaka. Min Justin <3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Här har ni nästa kapitel :)
Orkar inte leta upp bilder :P <3
 
Kommentera nu ;) <3
Ps, Jag drar till Italien imorgon så kommer inte skriva ngt nytt på ett tag :)
 
xxRonja god bless <3
 
And GO JUSTIN!!! :D <3

Kolla in blogg!

hej hej! Hoppas ni gillade det senaste kapitlet! :D
Tyvärr kommer de nog inget nu på några veckor. Jag ska till Italien och tar inte med mig min dator! xD vem gör de :P

jaja sökte runt lite och hittade denna bloggen. Vet inte vem det är bara kolla in den :) (den kan vara lite deppig)
http://melifestory.blogg.se/?tmp=694

Annything is possible- kapitel 30

senast: 
- uhm Justin? sa jag och han tittade på skärmen.
- Well now it's official sa han och kysste mig innan han började tittade på filmen igen. Jag kollade komentarena på en bild. Det var en bild på Justin och mig när han kysste mig när vi var påväg mot stranden. Jag hade ju sett en fotograf men jag visste inte att bilderna spreds så snabbt. Jag ångrade inte att jag kollade på dem. Men jag hade fått en massa haters. Alla mina så kallade fans försvarade mig förfullt. Jag tryckte på tweet och skrev en komentar.
'' I'm not taking your Justin away from you! I love him and I will not ever hurt or change him! #muchlove Becka'' Jag skickade den och fick snabbt över 100 retweets. Jag log och kollade inte vad de hade svarat. Jag följde några som hade retweetat den och loggade sen ut. Nu var det officielt. Jag och Justin var ett par och ungefär hela världen visste om det. Känn ingen press? Nej, nej.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
        
Jag stirrade på mig själv och log. Jag hade precis fixat mitt smink och hår. Nu letade en tjej somgetter Paulina efter mina kläder som jag skulle ha på mig. 
- Here you go sa Paulina och räckte fram en slags påse. Jag tog emot den och gick för att bytt om. I det rummet som jag bytte om i fans det en fotöj, en stor spegel och krokar som man kunde hänga upp sina kläder. Jag tittade på min spegel bild och studerade min sminkning och mitt hår. Jag hade långa svarta ögon fransar. En mörk ögonskugga med en brun nyasns. Mitt hår var vågigt och ganska långt. Jag öppnade påsen och tog upp en ljus blå skjorta, ett rosa linne och ett par jeans shorts.
- Oh I almost forgot your shoes sa Paulina och gav mig dem. De var ett par bruna stövlar. Jag drog för draperiet och började ta av mig min tröja. Jag drog linnet över huvudet och drog sedan av mina jeans. Jag satte på mig linnet och shortsen. Justin hade åkt i måndes. Dagarna segade fram men jag överlevde, eller jag har överlevt. När Justin skulle åka hade jag åkt med till flygplatsen med Sara för att säga hejdå. Jag tänkte tillbaka på måndagen medans jag klädde på mig.
 
Måndag
 

Idag skulle Justin åka till New York. Jag reste mig sakt upp ifrån sängen och ställde mig upp. Jag gick fram till gadroben och valde något snyggt. Jag satte på mig det och kollade mig i speglen. Jag nickade och log. Jag tog min mobil och en väska. Jag gick ner för att äta något. Jag skulle just ringa Justin när han ringde mig.
- Hey babe sa han.
- Hey svarade jag.
- I'm leaving at 11 am.
- Okey, Sara is draving me to the airport.
- Good I see you later then.
- Yeah sa jag och kände hur jag blev tung i kroppen.
- I love you sa han. När han utalade de tre små orden vaknade min kropp och jag log.
- I love you too sa jag och han skrattade. Sen la vi på. Sara satt redan och åt frukost.
- Godmorgon sa hon när jag kom in i köket.
- Good morning sa jag och tog fram flingor och mjölk. Jag hällde upp lite flingor i en skål tillsammans med mjölken.
- När åker han? frågade Sara när jag satte mig vid bordet.
- klockan 11 sa jag och stoppade in skeden i min mun. Vi åt under tystnad och jag tänkte på hur jag skulle klara två månader utan honom. Jag kunde åka hem, men nej. Jag satt och grubblade över det en stund. Sen märkte jag att Sara satt och stirrade på mig.
- Vad sa jag och tittade frågande på henne.
- Jag frågade dig precis en sak sa hon och skrattade.
- Haha oj, vad var det? sa jag och tittade på henne.
- Är Jonas gay? frågade hon och jag tappade hakan. Var han gay?
- Nej inte vad jag vet. Innan jag flyttade hit sa han att han gillade mig så jag vet inte. sa jag och hon nickade.
- För vi gick på bio igår och då gick det förbi en gäng killar och han tittade mer på dem än på mig.
- Vi får väl fråga honom eller så väntar vi och ser.
- jag tycker vi väntar. sa hon och reste sig upp. Jag orkade inte fixa disken nu, jag gör det sen tänkte jag och reste mig upp. Jag tittade på klockan, halv elva.
- SARA VI MÅSTE ÅKA NU skrek jag. Sara sprang ner och satte på sig ett par sandaler. Jag satte på mig mina ballerina skor och gick ut. Jag glömde såklart min mobil på köksbordet. Jag sprang in igen och hämtade den.
Sen sprang jag ut och låste med Saras nycklar som satt i låset. Jag sprang och hoppade in i bilen och vi körde iväg.
 
Flygplatsen var fullpropad. Hur skulle jag hitta Justin? Jag kände paniken komma när jag blev omringad av tjejer. Men de såg inte mig så jag backade tillbaka till Sara. Till min lättnad såg jag Kenny komma mot oss.
- Hey Becka sa han och log.
- Hey Kenny sa jag och försökte att le.
- Justin told me to come and get you sa han och jag nickade.
- Lets go then sa jag och han tog min arm. Han ledde mig igenom folkmassa till ett avspärrat område. Jag letade efter Justin men hittade inte honom. Plötsligt fick jag två händer över mina ögon.
- Guess who sa personen och jag skrattade.
- Hmm can it be Justin? sa jag och vände mig om. Han hade på sig ett par svarta jeans spart t-shirt och en keps som var svart och röd. Justin log stort och jag kastade mig i hans famn. Jag kunde inte låta bli. Justin besvarade kramen och kysste mig. Alla som stod runt omkring oss var nu borta. Det var bara jag och Justin. Han avslutade den och log.
- I'm gonna miss you so much sa jag och kände tårara komma.
- I'm gonna miss you more sa han och drog in mig i en kram. Jag hörde att vissa tjejer sa aww medans vissa skrek så högt de kunde.
- Justin you have to leave now sa Kenny och Justin släppte mig. Jag höll inne tårarna och log.
- I see you in two pain full months sa han och kysste mig igen. Jag besvarade den och kände en tår sinna ner över min högra kind. Justin kysste bort den och tittade på mig.
- I will call you when I'm in New York sa han och började gå med Kenny. Jag nickade och tittade på honom. Jag kunde inte röra mig så jag stod kvar där han lämnade mig. Jag ska klara det här, det är hans jobb och jag har nu ett eget jobb. Fast när jag tänker på det så är inte det mitt dröm jobb. Men jag kan ha det till jag hittade något annat. Men gud hur tänker jag nu? Jag är model för Vicktoria Seacret. Men som sagt inte mitt dröm jobb. Jag torkade den tåren som Justin hade missat. Sen gick jag mot utgången. Alla tjejer tittade på mig och drog min luva över huvudet och gick mot bilen. Vakterna hade fixat en väg runt alla tjejerna så jag slapp gå igenom den. Sara mötte mig och jag satte mig i bilen utan att svara på något som någon sa. Till min förvåning kom det en massa paparazzi fram till våran bil. Jag sa åt Sara att köra hem och de gjorde hon. Jag gick hela dagen och väntade på att Justin skulle ringa. Han hade redan landat det vet jag så jag var orolig. Jag satte mig på soffan och tittade på tv. Jag kände hur ögonlocken blev tyngre och jag somnade.
Jag vaknade med ett ryck. Jag tittade på min mobil och log. Justin hade sickat ett sms för 5 minuter sedan.
'' Hey baby! Sorry I have'nt called but I had some to do stuff. I promies that I will make it up to you. xxJB''
Jag svaradepå smset och tryckte på skicka. Jag gick upp på mitt rum och somnade.
 
 
- Becka are you ready? frågade Evelina.
- Yeah sa jag och gick ut ur rummet. Evelina tittade på mig och log stort.
- Amazing sa hon och visade vägen till fotograferingen. Jag poserade och log. Fotografen sa till mig vad jag skulle göra och jag försökte så gott jag kunde. Efter typ 500 bilder var vi klara. Jag sa hejdå till Evelina som höll på att kolla på bilderna.
- Bye see you tomorrow sa hon och log. Imorgon skulle alla modelerna fotograferas tillsamans. Vilken innebar att jag var tvungen att träffa Cassie igen. Visst hon var snäll och så men hon flörtade med min kille, det var inte okej. Fast hon var inte den enda. Jag bytade om och satte mig i en taxi. Jag måste verkligen skaffa körkort.
 
 
Jag tittade ut genom fönstret ifrån mitt rum. Jag tittade på ett par som gick förbi hand i hand. Jag log och tänkte på Justin. Han hade ringt och vi hade pratat i en timme. Sen var han tvungen att gå för han hade en intervju. Jag tittade på den och log igenom hela. När han försvan ifrån tv-skärmen försvan de igen. Nu sitter jag här och glor. 
Sara var ute med några kompisar och Jonas träffade en kille som heter David. Jag satt och tittade på alla som gick förbi. Jag såg en äldre kvinna och man som gick hand i hand de mig. De kysstes och kvninnan hoppade in i en bild. Mannen såg efter henne och när bilden försvan gick han in i ett hus inte långt ifrån mitt.
Jag slöt ögonen och en tår rann ner för min kind. Jag reste mig och gick ner till köket, tog fram en persika och lila fil. Jag skar i persikan i filen och gick ut till poolen. Jag hade redan en bikini på mig men en strandklänning över. Jag satte mig med bennen i vattnet och tog en sked med fil. När jag var klar satte jag ner skålen och tag av mig klänning. Jag dök i, vattnet var ganska varmt. Jag simmade upp mot ytan för att andas. Jag simmade till kanten och gick upp igen. Jag kom på att jag inte hade tagit med mig en handduk ut.
- Fan sa jag och gick in blött som jag var. Jag gick in i badrummet och hämtade en stor handduk, 
jag svepte den om mig och gick ut igen för att hämta skålen. Jag tog upp skålen och gick in. Jag ställde den i diskon och gick in på toan. Jag tog en snabb dusch och hängde upp min bikini. Jag tittade mot trädgården och såg att något rörde sig. Jag frös till is och sprang fram till den vid öppna dörren. Jag smälde igen den och låste den. Sen drog jag för gardinerna och låste yttedörren snabbt. Jag sprang upp för trappan och in på mitt rum, tog ut ett par gråa mjukisbyxor och ett svart linne. Satte på mig de och tog upp min mobil. Jonas hade ringt en gång. Jag låste upp den och ringde honom. 
- Hello svarade han.
- Hej du hade ringt? sa jag och la mig i min säng. Jag insåg att min röst hade sprukit.
- Japp, hur mår du? frågade han oroligt. 
- Ähm bra, kan inte du komma hit? frågade jag och bet mig i läppen.
- Jo de kan jag väl och David får följa med sa han och jag kände mig dum som hade glömt att han var med en kompis.
- Jo de klart han kan. Ska vi se en film eller något? kanske bada? sa jag och satte mig upp.
- Ja de låter bra. Vi kommer om 10 minuter okej? sa han och jag nickade men kom på att han inte såg mig.
- Ja okej. Ses snart sa jag och la på. Jag satte på min dator och loggade in på twitter. Jag följde några och retweetade några. Jag sökte på Justin Bieber och Justins konto kom upp. Han hade inte skrivit så mycket.
'' @justinbieber: Great to be here in New Yrok! #loveyou'' den tweeten var ganska gammal. Jag retwetade den och skrev en jag själv. 
'' I miss you so much... #loveishard'' jag tryckte på tweet och loggade snabbt ut. 
* pling plong* jag hoppade till när någon ringde på. Jag log och sprang ner. Tio minuter gick väldigt snabbt. Jag slet upp dörren och mitt leende försvan.
- Hey you'er Rebecka right? so Jasmine med ett elakt leende. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ojdå! vad kommer hända nu?
 
Min förklarning till att jag inte har skrivit är att min dator är skit seg och laggar hela tiden.
Och jag har faktiskt sommarlov och är med kompisar och så :) 
Hoppas att ni tycker om kapitlet och att ni fortfarande läser mina kapitel ;)
 
xxRonja god bless
 
pray for Avalanna <3 
 
RSS 2.0