Annything is possible- kapitel 36

Senast:
- No, don't go near him! Sa han och jag tittade på honom men en ledsen minn.
- His  hurt Justin. I just want to see if he's alive. Sa jag och gick förbi Justins arm innan han hann säga något. Jag gick långsamt mot Hampus som vara låg där med ansiktet åt andra hållet. När jag var framme vid hans kropp böjde jag ner och kollade hans puls. Jag tryckte två fingrar mot hans hals för att kolla. Han hade blod runt omkring honom och han blödde från olika sår. Jag koncentrerade mig på hans puls. Jag tittade på Justin som hade satt sig med Sara. Han tittade på mig och jag fick tårar i ögonen. Jag gillade inte Hampus men jag kunde inte hjälpa att gråta när jag inte hittade hans puls. Jag reste mig upp och gick fram till Justin son reste sig upp med öppna armar. Han slog armarna runt mig och jag skakade på huvudet medan tårarna rann ner för mina kinder.
- Justin.... He's dead. Sa jag och Justin strök sin hand över min rygg.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
       
 
Solen skiner genom mina gardiner och jag tänker att de kommer blir en solig dag på jobbet. Jag sätter mig upp och kolla mig omrking. De ligger kläder, skor och en stor fett resväska på mitt golv. Jag hade inte orkat packa upp sen min resa hem till Svergie. Mamma hande tjatat hål i huvudet på mig att jag skulle komma hem och hälsa på sin nya man och son. Jag åkte dit hälsade på alla kompisarna först och undvek mamma tills jag gick in i henne på HM. Hon blev överlycklig och min dag förstördes. Hon hade påsar under ögonen, var blek i ansiktet och håret var matt. Jag kunde se att hon inte mådde jätte bra. Jag frågade vad hon hade gjort och hon sa att hon knappt fick sova på nätterna och att hon hade problem med sprit igen. Jag orkade inte prata med henne mer men efter det leendet jag fick av henne var jag tvungen att ta en fika med henne. Hon berättade om allt och jag lyssnade så gott jag kunde. Jag tittade knappt på min '' lillebror''. När vi fikat klart tog jag flyget till USA igen. Sara har hittat sig en cool kille som har flyttat in hos oss, Felix heter han. Jag är nästan aldrig hemma så jag känner honom knappt. Mitt jobb som model är mer krävande än vad jag trodde. Ikväll ska jag vara huvudperson på en modevisning. Jag är tydligen det nya ansiktet. Allas dröm typ. Intervjuer är och där. Jag är ganska upptagen. Men min tid som model är snart över. Mitt kontrakt varar bara i två år men de vill gära förlänga de och  jag tycker det mer 2 år räcker. Jag vill ju pröva på annat. Medans jag tänkte tillbaka över de senaste månaderna kläder jag på mig. Justin vad ganska upptagen om dagarna. Han höll på att spela in låtar till hans nya album Believe. Jag hade kommit långt med mitt liv men jag kan inte sluta tänka på natten i källaren... Sara är som vanligt men jag vet att hon inte mår jätte bra. Hon skulle snart åka till Svergie för att presentera sin kille för sin familj. Jag skakade på huvudet och återgick till att klä på mig.  Jag drog på ett par jeans short, ett svart glittrigt linne och letade upp min skinjacka. Jag tog upp min mobil och gick utifrån mitt rum. Sara och Felix var på starbucks för att ta en fika så jag var ensamn i huset. Jag bästemde mig för att ringa Selena för att kolla om hon ville följa med och shoppa innan jag skulle åka californien och bli intervjuad på The Ellen Show imorgon. Jag ser verkligen upp till henne och älskar henne. Men jag måste åka en bit för att komma dit. Jag kunde ha tagit buss men belv nästan tvingad att ta flygg. Flygget skulle gå klockan 18. Jag slog in Selena och väntade.
- Becka! Girl i have missed you svarade Selena och jag skrattade åt henne.
- I have missed you too sel! sa jag och satte mig i soffan.
- So whats up? I can see your face all over this city! I heard that you're the new face for the fashion show! Thats amazing. babblade hon på.
- Sel breath! sa jag och skrattade.
- Sorry, I've just missed you.
- It's okey. And yeah you could say that im the '' new face'' and its so amazing!! sa jag och drog upp mina ben mot min kropp.
- Yeah i bet! So what's up?
- Yeah i was wondering if you wanted to go shopping with me today? I need some new clothes for my interview tomorrow.
- I would love to! Should i pick you up? sa hon och jag hörde hur hon ställde sig upp och gick snabbt.
- If you want to.
- Okey I will be there in 5 min. sa hon och la snabbt på. Jag skrattade och hämtade min väska. La ner min plånbok, mobil och solglasögon. Drog fram ett par shyssta boots med nitar och tog upp nycklarna från väskan.
Just när jag skulle gå ut ringde min mobil.
- Hello! svarade jag medans jag stängde dörren efter mig.
- Hey beautiful. sa världens undebaraste röst.
- Justin! sa jag och log stort.
- Haha no it's the prasident. sa han och skrattade.
- Haha okey I didn't know you had my number.
- Well I'm your stalker. viskade han och jag skrattade.
- No I'm kidding babe! So what's up?
- I'm waiting for Sel, we're going shopping and we're gonna do some girl stuff. sa jag och låste dörren.
- Oh girl stuff? like what? frågad han och jag kunde se han framför mig med sitt flörtiga leende.
- I have no idea. Buy underwear or whatever. Talk about hot boys sa jag och skrattade när jag sa de sista.
- So you're gonna talk about me? sa han med rispig röst.
- Yeah ofc babe! I talk about you all the time. sa jag och skrattade. Sel körde upp framför huset och vinkade. Jag log och vinkade tillbaka.
- Oh yeah? good. I will come by your house soon.
- When are you coming? sa jag och la ner nycklarna samtidigt som jag började gå mot bilen.
- On monday, so about three days.
- Okey, I have to go Sel is here to pick me up now.
- Okey babe. I will talk to you later.
- Yeah okey.
- I love you so much, I hope you know that.
- I love you too. sa jag och öppnade bildörren. Vi la på och Sel gasade. På radion gick Super bass- Nicki minaj. Jag höjde och vi sjöng båda med i rappen och sången. Bilresan var inte lång alls men vi hade kul den lilla biten.
- Where do you wanna go first? frågade hon medans hon låste bilen.
- I don't know, You get to choose. sa jag och hon log stort. Jag visste att hon kände till butikerna här bättre än mig.
- Okey, come on. sa hon och drog med mig till de första butiken. Jag fick inte säga så mycket innan jag var inne i ett provrum med 10 olika tröjor, 5 jeans och några klänningar. Sel sa till mig vad som gick ihop. Jag prövade hon sa vad hon tyckte och jag fick säga vad jag tyckte. Det var ju jag som skulle ha på mig kläderna. Det slutade med att jag köpte 3 tröjor, två jeans och en vit klänning som jag ska ha på mig på intervjun. Vi gick vidare occh efter ett tag hade vi paparazzis efter oss. Ett antatl fan had ekommit fram till oss. Selena skrev autografer och tog bilder med sina fans. paparazzin frågade frågor och jag svarade på några men inte alla.
- Becka are you looking forword to the fashion show? frågade någon.
- Yeah I do. It's gonna be great. Svarade jag med ett leende. Det tog några bilder på oss och vi gick vidare in på VS. I butiken som jag hade blivit upptänckt, coolt. Vi gick in och jag möttes av en bild av mig i underkläder. Jag stirrade på mig själv.
- She's so hot sa någon som hade kommit upp brevid mig. Jag vände mig mot personen som visade sig vara två tonårskillar. De kollade dreglande på min bild. Han som sa att jag var snygg var lång och hade keps. Han hade var lite kortare och hade ingen keps.
- Oh you think so? frågade jag och log. De vände sig från bilden och tappade hakan. Den ena korta killen slog till den långa killen på armen.
- Oh... Well you have a nice body sa han långa och rodnade.
- Well thanks sa jag och log mot båda två.
- So whats your names? frågade jag och tittade på dem.
- I'm Douglas sa han långa.
- And I'm Jack sa han andra.
- Can we take a picture with you? frågade Douglas.
- Yes ofcourse sa jag och ställde mig mellan dem. Jag log och Douglas tog ett kort med sin mobil.
- Thank you! Now my friend's gonna believe me sa Jack och log stort. Jag skrattade och sa hejdå. Selena tittade på mig och skratade.
- What's so funny?
- You should have seen your face when you saw the picture of yourself. sa hon och vi skrattade.
- Well what should i have done? Wow I look f´good in that picture, or what? sa jag och Sel skrattade ännu mer.
- Yeah you should have done that. And those boys were undressing you with their eyes.
- I know! But anyways. Back to shopping. sa jag och puttade in Sel i ett omkländnings rum denna gången. Jag gav henne olika kläder och underkläder som hon skulle prova. jag hade redan en massa VS saker eftersom jag jobbade för dem. När Sel var klar och hade köpt de hon skulle gick vi in på starbucks för att äta lite.Vi satte oss så  långt bort ifrån fönstret som möjligt. Ingen av oss gillade att vara med på bilder när vi åt. Vi pratade om allt. Sel frågade lite om Justin och jag frågade lite om hennes kariär och livet utanför. När vi var klara köre Sel mig hem och hon följde med in så hon kunde hjälpa mig att packa. Jag tog fram en resväska som var mindre än dem som jag hade i morse. Jag la ner klänningen, toasaker, smink, skor och andra kläder. Ett fint halsband som passade till klänningen. Jga hade bestämt att jag skulle ha bruna höga skor till kläningen eftersom jag oftast inte har på mig det. När vi packat klart kom en taxi för att hämta mig. Jag frågade om Sel ville följa med mig. Såklart ville hon de så hon åkte hem för att hämta sina grejer och vi hämtade upp henne.
- This is gonna be so much fun! sa Sel när vi körde mot flygplatsen.
- Yeah I know! That you for coming with me! sa jag och log tacksamt mot henne.
- No need to thank me, thank you. sa hon och log stort mot mig. När vi kom fram tag vi våra väsker och jag betalade resan. Vi gick in och chekade in och gick mot våran gate. Innan vi gick på planet skickade jag iväg ett sms till Justin.
'' I'm going to Burbank now with Sel! :) I miss you so much :* I'll call you when I'm there. Love you <3'' jag tryckte på send och satte mobilen på flygläge. Burbank, California here we come!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I*M BACK! :D
Så ett nytt kapitel har vi här ;)
hoppas ni gillar det och glöm inte att kommentera <3 de betyder mycket.
 
Love Ronja<3
 
PrayforDiego <3 <3 <3


Kommentarer
Mathilda

Älskar det här kapitlet =) Hoppas Diego blir bra :) <3
PrayForDiego <3 <3 <3

2012-11-10 @ 16:51:30
Emmaholm.se

Så sjukt snygga kläder!

2012-11-11 @ 17:59:55
URL: http://www.emmaholm.se
Julia

Hej, vill ni göra länkbyte i menyn? :)

Svar: visst :) du kan ta kontakt med mig på facebook: onelesslonelygirljustin.blogg.se eller på kik 1djbaustin :)
Ronja Edwardzon

2012-11-19 @ 21:55:06
URL: http://bieb.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0