Annyting is possible- kapitel 32

Senast:
Solen skiner mot min hud. Jag reser mig upp och hoppar i poolen. Vattnet är kallt mot min nu varma hud. Jag simmar tilla andra sidan poolen och flyter upp för att andas. Jag flyter upp så jag liggar på ryggen.
- Hello sexy sa världens underbaraste röst. Jag vände mig om och ler stort.
- JUSTIN! Skriker jag och hoppar upp ut poolen. Jag hoppar upp i hans famn. Mina läppar hittar hans och vi kysser varandra som aldrig förr.
- I have missed you so much sa jag och kysste honom igen.
- I have missed you more sa han och kysste mig åter igen.
Han är äntligen tillbaka. Min Justin <3
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    
Solen skiner mot mina ögonlock, Justins armar är runt min midja.
- I have a surprise for you viskade Han I mitt öra.
- what is it? Frågad jag men jag visste att han inte skulle berätta det eftersom då skulle det inte vara en överraskning.
- If I tell you it won't be a surprise sa han och kysste min kind. Jag log och la mitt huvud mot hans bröst. 
- I kown, but it was worth a try sa jag och suckade. Han skrattade till och kysste mitt hår.
- you're so cute.
- if you say so sa jag och bara njöt av att han var här med mig igen. 
 
Den senaste månaden hade varit tråkigt, grå och sorglig. Men vi båda hade överlevt. Jag hade jobbat mycket med olika människor och fått kläder från olika butiker. Det känns konstigt att få kläder gratis sådär. Men min maneger sa att det är normalt om man när model och framgångsrik. Jag hade rest till New York i tre dagar för att fota och gå på en modevisning. Självklart var jag inte en av modellerna, jag satt längst fram i publiken. Anteckningar fanns nu i ett litet block. Om två vecket skulle jag åka till New York igen. Denna gången skulle jag vara med. 
 
Justin och jag satt på ett café inte långt ifrån stranden. Han berättade hur han hade haft det och han nämnde väldigt ofta hur mycket han hade saknat mig. Jag drack mitt te långsamt och lyssnade på Justin. Han drack ibland lite av sin cola och tog en sked glas. 
- tomorrow I want you to pack your bags for a little trip sa han och tittade på mig med ett leende.
- Where are we going? Frågade jag och tittade förvirrat på honom.
- that's a surprise sa han och jag log mot honom.
- what should I pack? Frågade jag.
- bikini and stuff, we will be gone for three days sa han och släppte taget lite om midjan. Jag backade ett steg så jag kunde så honom i ögonen.
- Okey sa jag bara och kysste han snabbt på läpparna innan jag sprang upp på mitt rum för att leta reda på en väska. Jag letade efter de nya eller de är ju inte så nya längre, mina Victoria secret underkläder som jag köpt med Selena. Jag tänkte efter vart jag hade gömt dem. Efter en kvart hittade jag dem. Packade ner en lila, turkos bikini. Och andra saker man behöver som kläder och toa grejer. 
 
- Are you ready? Frågade Justin när vi satte oss i hans bil.
- I think so sa jag osäkert och log.
- Lets go then sa han och vred om nyckeln. Bilresen tog inte så lång tid. Jag tänkte inte så mycket på tiden för vi hade så roligt i bilen. Justins låt Baby kom helt plötsligt på radion och Justin skrattade. Som tur hade jag lärt mig nästan alla hans låtar under tiden han var borta. Jag sjöng med och Justin tittade förvånat på mig men sjöng högt med. När låten var slut kom Look at me now. 
- Oh Yeah sa jag och höjde. Justin skrattade och jag sjöng med Chris Brown. Justin sjöng också med tills vi på till andra versen.
- why did you stop? Frågade jag.
- I wanna hear if you can rap this part sa han bara och flinade snabbt mot mig. Han fokuserade på vägen och jag började rapa andra versen. När refrängen kom log jag stolt. Jag visste att jag kunde hela rappen för jag och Jonas hade lyssnat på den i över ett år. Vi hade lärt oss texten först sen hade vi rapat i eget tempo sen gjort det snabbare och snabbare. 
- Is there something your bad at? Frågade Justin och jag skrattade. 
- Yes there's some things sa jag och han log.
- Are you hungry? Frågade Justin och jag öppnade munnen men magen svarade åt mig med ett högt ljud.
- I take that as a yes sa han och vi skrattade. 
 
 
Han svängande in vid en Kina restaurang. Jag beställde någon  blandning av grönsaker, nudlar och kyckling. Vi satte oss vid ett bor bakom en kruka, Perfect tänkte jag. 
Jag måste verkligen gå på toa tänkte jag och reste mig. Jag sa till Justin att jag behövde fixa till mig. 
När jag kom tillbaka har han fixat dricka. Vi åt under tystnad, en skön tystnad. 
- Just tell me where we are going! Sa jag och tittade på Justin. 
- No, you can't break me girl sa han och log mitt favorit leende. 
- Just tell me one thing, are we close? 
- yes sa han och började äta igen. Jag funderade lite men struntade snart i det. 
Jag tittade runt på restaurangen. Den var inte jätte stor, mycket växter. Det var bara jag och Justin plus två familjer som var här. Det var ganska lugnt och skönt. Borden var fyrkantiga med en röd duk på. 
När vi var klara betalade jag för mitt efter att jag hade övertalat honom. 
Justin suckade och gick ut till bilen, jag gick ut med ett leende. Vi körde en bit till. Först nu märkte jag att det var ganska mörkt ute. 
- What Time is it? Frågade jag.
- It's 7 pm sa Han och jag nickade.
Jag höll på att somna när Justin skakade om mig lite lätt.
-Becka we're here sa han, jag tittade mig om och tittade frågande på Justin.
- Where are we? 
- At a hotel sa han och log. Bra svar Justin tack. 
- I can see that but where? 
- In Atlanta sa han, så vi hade inte åkt så långt? 
Vi hoppade ut bilen och gick in på hotellet. Jag tog på mig min luva och Justin sin mössa som han hade tagit av sig. 
- I have booked a room for two sa han till tjejen i receptionen.
- name? Sa hon och tittade intresserat på Justin. Hade han bokat på sitt namn? Då skulle vi blir upptäckta av fans och alla andra.
- Johan Coper sa han och jag andades ut. 
-  Okey Mr. Coper here's your key da hon och gav oss ett vitt kort.
- Thank you sa han och log mot henne. Hon log stort och jag kunde se på henne att hon kollad in honom.
Justin tog min hand och tjejs leende försvann snabbt. Jag log stort mot Justin och han kysste mig innan vi gick in i hissen. Vi gick ut i en korridor av dörrar. Justin tittade på nyckeln och gick fram till en dörr. Han tryckte ner kortet och öppnade dörren.
- ladies first sa han och sträckte fram handen. Jag tog den och gick in. 
- WOW... Sa jag när jag fick se en stor fett säng. 
- you like it? Frågade han och jag tittade mig runt. Rummet var målat i blått, en stor vit säng stod mitt i rummet. En soffa stod till vänster om dörren med en plasma TV framför till höger fanns ett kök med ett vitt runt bord med två stolar. Jag gick in i sovrummet och in på toan. Det fanns ett bubbelbad och en vanlig dusch. Jag la min väska på sängen och Justin sin på den andra sidan av sängen.
- it's amazing  sa jag och hoppade över till andra sidan sängen. Reste mig upp och la mina armar runt Justins nacke. Han log och kysste mig. 
- you're amazing sa han och jag kände kinderna hetta. 
- you're so cute when you blush sa han och kysste först min högra kind sen den vänstra. 
- I have to ask you something sa jag.
- What is it babe? Frågade han och tittade på mig.
- why are we here? 
- for me and you time sa han och jag log. 
- you're to good to be true. 
- haha you wanna watch a movie? Frågade han och jag nickade. Jag gick och satte mig i soffan medans Justin valde en film. Han satte in den och satte sig bredvid mig. Han la armen om mig och jag la mitt huvud mot hans axel. Jag var inte så intresserad av filmen utan tittade bara på Justin i smyg. Jag vet inte ens vad filmen handlade om eller vilken han valt. Han märkte att jag tittade på honom och tittade på mig.
- What is it? Frågade han.
- Nothing sa jag och log.
- okey sa han och kysste mig. Jag la min hand bakom hans huvud och tryckte hans mun mot min. Han la sina händer på min rygg och jag pillade i hans hår. Hans händer flyttades upp och ner på min rygg. Han la sig i soffan och jag satte mig gränsle över honom och la mina händer på hans bröst. Han tittade på mig med sina bruna ögon. Jag älskar hans ögon, de är som en chockad pöl som man bara vill simma i. Jag kände hur det pirrade i magen och Justin satte sig upp. Han kysste mig och reste sig upp med mig i knät. Jag la min hand runt hans nacke igen och kysste honom. Med mina ben runt hans midja gick han in till sovrummet. Han puttade ner våra väskor och la mig ner på rygg i sängen utan att avbryta kyssen. Han la sig på mig och båda sparkade av sina skor. Jag fick inte av mina ena sko. 
- Haha, help me? Frågade jag mellan kyssarna. Han skrattade och tog av min sko. Han la sig på mig igen och jag drog i hans tröja. Han fattade och drog den över huvudet. Jag tittade på hans mage och han log sexigt.
- like what you see? Sa han och blinkade.
- Always sa jag och kysste honom igen. Mina händer vandrade över hans rygg och tryckte honom mot mig. Han drog av min tröja och slängde iväg den. Han tittade på mig och log. Jag kom på att jag hade Mina Victoria Secret underkläder. 
- sexy sa han och kysste mig. Tungorna möttes igen och igen.
- Condom? frågade jag. Han började rota i sin väska och tog upp en. Innan jag visste om de låg alla kläder på golvet. Jag ville han honom lika mycket som han ville ha mig. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
OMB, Justin är tillbaka och gör att de här! Romantiskt! Slutar bra gör det i alla fall men kommer Becka berätta om Jasmine?
Vad kommer hända mellan Jonas och David?
 
xxRonja god bless <3
 
 


Kommentarer
Sarah

Guud så bra novell! Älskar den!
Speciellt detta kapitlet!
Men Började skratta när ordet condom kom;)

2012-07-31 @ 23:05:19
URL: http://Onelesslonleygirljustin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0